Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

nogle som sørger at blive gravide?

dette er jo en ny på listet, så tænkte om der er nogle som sørger at blive gravide, og hvor længe har i prøvet? og hvor mange børn har I i forvejen?

25-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

så må vi da håber at, ens for alle at 2012 /2013 byder på evt en lille bror/søster

syntes det er dejligt læsning, (trods for den med tvillingerne, var lidt trist. men det skal nok lykkes for jer, er jeg sikker på)

15-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

Jeg melder mig også på banen!!! Min mand og jeg ventede nr 2, men ved NFscanningen mellem jul og nytår fandt vi ud af at vi ventede Acardiac twins og i sidste uge var vi nødt til at afbryde graviditeten, da chancerne for overlevelse var for små og konsekvenserne for store.

Det gør stadig rigtig ondt indeni, da vi jo rigtig gerne ville ha nr 2 barn. Men vi må op på hesten igen, så jeg håber at min mens kommer hurtigt, så vi kan komme igang:)

Hilsen Louise(som har Carla på 2 år og 3 mdr, der glædede sig til at blive storesøster, så det skal hun helt sikkert blive en dag!!)

15-01-2012
LouiseP1
LouiseP1

jamen xxxx da lige for jer osse, og håber det sker i den nærmeste fremtid

14-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

det må vi da håbe. ellers er løsningen med æggene en god idé har i overvejet sæden også?

katha, det kunne jo være i var heldige denne gang. :)

12-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

Når man har et fælles barn i forvejen så koster det... Desværre, for vi har ikke råd til mere end 1 forsøg lige pt. Men man kan jo altid få frosset nogle æg ned til senere brug. Satser dog på at den er der i første hug :-)

12-01-2012
rrn
rrn

Vi prøver på første måned - så går og er spændt på om det lykkes i første forsøg (havde ægløsning for 2-3 dage siden) - kan ikke lade være, selvom det tog 9 måneder at få Frederik fra januar 2011, så burde kunne tage det lidt mere afslappet:) Måske pga. vi denne gang gerne vil have det sker lidt hurtigere af praktiske grunde, men tålmodig og tålmodighed:)

12-01-2012
Katha
Katha

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

12-01-2012
Katha
Katha

det kan os være dejligt med det efternøler, min mindste søster er det, og hun lider ingen nød ;) gg der er knap 20års forskel fra hende og den ældste

12-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

det var da træls med den lange ventetid, troede at ivf var blevet gratis igen ?

men under alle omstændigheder, håber jeg da det lykkes for jer. !

12-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

Ja, det gør vi.. Vi har en datter på 4 1/2 år. Vi har prøvet at få nr to de sidste 3 år!!! Det er åbenbart ikke så nemt. Vi er i tip top stand begge to, så det er desværre uforklarligt hvorfor der ikke sker noget.. Men på mandag går turen til privathospital i Århus til samtale om IVF... Og det ser jeg frem til. Vi regner med at tage et forsøg ( det er dyrt) og lykkedes det ikke så lægger vi projekt lillebror/søster på hylden.

12-01-2012
rrn
rrn

ja mon ikke .. kan snart ikke vente mere

12-01-2012
muz
muz

det har helt ret ang. spørgsmålet.

og det er jo skøn sådan som ens liv lige pludselig ændre sig. :)

30-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

Havde du spurgt i juni måned, så havde jeg svaret ja. Men så blev jeg jo gravid ;-)

Min første mand kunne ikke overtales til en nr. 2. Så den store er vokset op som enebarn. Blev skilt fra hendes far da hun var 7. Og gift igen for 1½ år siden - altså bliver der næsten 12 år mellem børnene. Hendes far er vokset op i en flok af 3. Og syntes det ville være bedst hvis hans datter kunne få lov til at være enebarn. Det synes han stadig - men har heldigvis ikke længere indflydelse på sagen :D

Min nye mand er vild med at jeg er gravid og er også meget glad for den store. Og han vil gerne have flere børn med mig, siger han :-)

Spørgsmål: hvis en mand virkelig íkke vil have flere børn - kan han så ændre mening?

Jeg ville nok ikke gide være enlig mor til 2 (altså få et barn og risikere at manden skred), men er selv meget lykkelig for mit eget valg om at blive enlig mor for snart 5 år siden. Det gav mig muligheden for at finde mig selv og sidenhen en mand, jeg elsker. Jeg havde dog ikke regnet med at skulle have flere børn - den slags havde jeg lagt på hylden for mange år siden - altså indstillet mig på kun at skulle have 1 barn. Men så ombestemte jeg mig (og glæder mig nu helt vildt til jeg skal føde).

29-12-2011
Madam_Mundus
Madam_Mundus

helt enig ang det med søskende.

- havde heller ikk indtrykket af du ville tvinge ham, men har du gav udtryk for at du næsten hellere ville være alene med 2 frem for kun at have en. kunne det tyder lidt på at du var villig til det meste ;)

 

- lyder dejligt, så er chancen for en lill bror/søster ikk slået helt ud af drømmen endnu :)

28-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

jeg har den på den måde skal vi have flere så skal det være inden længe da jeg ikk gider for mange års forskel på nr 1 og 2. manden min har en knægt på tolv. så det er faktisk kun et døgn siden at jeg sagde at hvis skulle have flere skulle de snart være da de tager tid. også måtte han selv bestemme.

du kan desværrer ikk overtale en til at få flere børn ved tvang ;) så hellere have det i har nu. skal siges jeg kommer fra en søskende flok på 6, så til tider ville jeg da gerne have været ene ´barn ;)

27-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...