Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Libero klubben

Ja liberoklubben.... jeg synes da den er vældig god og har også været glad for den... Jeg er dog lidt skeptisk overfor deres pointsystem... jeg har tre børn forholdsvist tæt på hinanden, hvilket har betydet at jeg hele tiden har kunne sætte point ind.... men men så her ved nr. tre... ja han var jo kun nogle få uger.... så får jeg at vide at ups... du kan ikke sætte flere point ind.... Okay jeg ved godt der står maks 4500 point.... men helt ærligt... burde det ikke hæves så det rent faktisk passer med barnets forbrug af liberobleer i de to år, hvor man må indsætte point??? 4500 svarer altså ikke til den periode. Jeg går ud fra libero gerne vil opfordre folk kun til at bruge deres bleer og gennem hele barnets bleperiode...???

25-12-2011
Heentza
Heentza
Barn på 2 år og 11 måneder

som sagt syntes jeg at grænse er helt fint, da den jo skal være et sted. - kunne forestille mig at den er afpasset et "normalt " forbrug for en blebarn fra 0-3år, også at produkterne er en sidegevinst at samle point på.

05-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

Ja - nu forstod jeg det :-)

Mærkeligt. Det må vel være deres pointe at man skal købe flest muligt af Liberos produkter? Der er vel alligevel en eller anden form for naturlig grænse for hvor mange point, man vil kunne samle alt i alt?

Må indrømme at jeg aldrig har samlet point. Gad ikke (dengang skulle man vist klippe af fra pakken, så vidt jeg husker). Kunne nok have samlet en masse point, eftersom vi brugte bleer i lidt over 3 år. Tror dog at jeg vil samle i denne omgang, mest fordi det er sjovt.

 

29-12-2011
Madam_Mundus
Madam_Mundus

madam 4500 er max point man kan få i barnets bletid - giver det mening?

28-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

Må jeg spørger lidt forsigtigt og dumt:

Hvorfor køber du så ikke bare noget for dine point?

Nu har jeg ikke selv så mange point endnu, men regner da med at 'forelske' mig i noget i pointshoppen og så købe det, når jeg har point nok..

28-12-2011
Madam_Mundus
Madam_Mundus

der har du, selv svaret ;) tror ikk du skal regne med at de ændre det.

- kan dog være de giver dig, en kommentar på hvorfor :)

26-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

Selvfølgelig bruger jeg ikke kun liberos bleer pga. pointene. Jeg bruger dem jo også fordi jeg er glad for dem... synes det er de bleer der efterlader numsen mest tør... tilgengæld har jeg brugt pampers til natten ved min den ældste dreng, da libero simpelthen ikke kunne suge nok!

26-12-2011
Heentza
Heentza

du har en point, tror dog ikk det sker da det jo er liberos fortjenelse som vi får glæde af, så er egentlig træls med dette da man f.eks andre steder som matas ikk får så mange point.(pris mæssigt)

- så hvis det sker tror jeg det sætter point'ene ned pr pakke bleer, hvilket jeg personligt mener er en dum løsning. - men du bruger vel ikk kun liberos bleer pga point, tænker jeg lidt? du bruger dem vel fordi de passer dine børn og dine behov bedst?

25-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

PS

Jeg får jo heller ikke noget ud af at svare på alle spørgsmålene i de tilsendte mails

25-12-2011
Heentza
Heentza
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...