Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Start på grød/mos

Vi gør lige kort status: i starten af denne måned var SP på besøg og vi snakkede lidt om overgangen til grød/mos - hun mente Aya ville være klar til opstart her i slutningen af december (som 4 mdr) så jeg lavede en lille bitte portion risgrød efter hendes middagslur så hun kunne smage et par skefulde og derefter få mme på flaske. Der skete så bare det at hin ELSKEDE den grød. Hun slubrede lystigt i sig og blev meget sit, da jeg tog grøden fra hende og tilbød hende flaske, så hun fik simpelthen lov at få (næsten) det hele. Spørgsmålet er bare om hun må få mere end de par skefulde når nu hun er så glad for det? Har kun kunne læse mig frem til, at tilvænningen til grød/mos kan vare alt fra et par dage til et par uger, men hvad når de bare spiser fra første skefuld? (hun drikker også vand ad kop nu mellem måltiderne) ... Føler mig lidt på bar bund, for vil jo gerne give hende det hun helst vil have, men vil jo heller ikke give mit lille pus maveproblemer...

28-12-2011
jsh1260
jsh1260
Barn på 3 år og 10 måneder

katten -- får hun stadig 3 gange mos?

05-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

Risgrød er også et godt valg, da det er meget mildt for maven. Men hvis du er urolig kan du jo bare lave lidt mindre eller holde lidt igen. Hun sulter jo nok ikke ved at få mest flaske, da hun endnu er så lille.

Held og lykke med projektet!

:-)

29-12-2011
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Tak for svaret, det beroligede lidt :) Tror jeg prøver at servere lidt igen imorgen så - der har heller slet ikke været noget med hendes mave idag efter maden.

28-12-2011
jsh1260
jsh1260
Barn på 3 år og 10 måneder

jeg ville mene det sagtens kan give hende ca en dl grød uden problemer så længe hun får sin mælk endten i maden(modermælk) eller af krop. kun dejligt med et barn der gerne vil spise det her to den længe før N rigtig ville have grød og der skulle en hel del fedtstof i før hun gad. men når hun er ca 6-7 mdr kan du sagten give hende det 2 gange dagligt. og 8 mdr kan du begyndte på brød.

28-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

Sit = sur

28-12-2011
jsh1260
jsh1260
Barn på 3 år og 10 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...