Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mens. ?

har lige et spørgsmål ang mens. mit mens kom ca 2-3 dage for sent( har som regl en cyklus på 25dage max 26)normalt plejer så at bløde helt vildt de første dage(så meget at bind og tampax ikk engang er nok, og skal skifte hele tiden. for ikk at bløde igennem) derefter er det mere normalt i 2 dage ca og de sidste 2-3 dage er det plet blødning brunlig udflåd. - men men denne gang(aldrig sket før de sidete 7år ca i hvert fald) bløder jeg lidt i 1½ dag, og nu de sidste 2-2½ dag har jeg plet blødt eller slet ikk blødt og brunligt udflåd. mens smerter har nu været der specielt den enedag der blødte jeg dog slet ikk :S hva kan dette dog være? nogen som har prøvet det før, og hørt min mor om det hun siger jeg bare skal være glad at det forengang skyld kan styres, men blir nu lidt i tvivl om hva der er galt. eller om det bare er normalt?

28-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

har skrevet samme indlæg på den gamle side, og der blev jeg os anbefalet at teste igen, dette har jeg så gjort og der blev den ikk positiv efter de pålagte 5 min

03-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

tak for svar. tog en test i går, og den var negativ, efter 5-10 min dog svagt positiv. men så er det jo negativ når den ikk må aflæses efter 5 min ;)

30-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

Helt normalt her :-)

29-12-2011
Madam_Mundus
Madam_Mundus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...