Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Igen en negativ test :-(

Hej. Har bare lige brug for at læsse af... Jeg har her til morgen testet negativ efter 14 rædsomme-vente-dage efter IVF med fryseæg. Fra vi smed p-pillerne til vi fik vores prinsesse gik der 6 år - og rigtig rigtig rigtig mange nedture og forskellige behandlinger. Vi bad til og håbede på at vores første forsøg med at gøre vores prinsesse til storesøster ville lykkes, men nej. Endnu en skuffelse og en følelsesmæssig rutchetur. Vi havde 40% chance for at opnå graviditet, men det er desværre altid de 60% der vinder i vores tilfælde. Jeg havde lykkeligt fortrængt hvor lang ventetiden er og hvor stor smerten og skuffelsen er... Øv øv ØV hvor er det hårdt !!! Tak fordi du gad læse min ynk, det var dejligt at komme af med det...

12-01-2012
Pumba66
Pumba66

Tak for Jeres ord - det varmer...

13-01-2012
Pumba66
Pumba66

Stort kram til dig.

Der er ikke noget værre end at gå i de 14dage,fra opsætning til svarog så få et negativt et af slagsen. Jeg har selv prøvet det. Det er bare så trist :( STORT KNUS her fra og håber det kommer til at lykkedes for jer

 

Kram og tanker - Mette

12-01-2012
Minnie83
Minnie83

Øv hvor er jeg ked af det på jeres vegne :-( Håber for jer der snart ligger en lille bebs i din mave :-)

 

Pøj oøj og kram og tanker herfra :-)

12-01-2012
haagen1
haagen1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...