Har lyst til at tude, bande og sparke til alt.. :´-(

Lægen fra Skejby sygehus ringede lige 5 minutter før jeg skulle til sygedagpengeopfølgningssamtale. Vi har lige fået taget endnu en blodprøve af min datter Tiffany og nu er der 2 blodprøver der tyder på hun har cøliaki - glutenallergi :-(( Som om det lille pus ikke har været nok igennem da hun for 2 uger siden fik konstateret diabetes. Vi er så småt ved at vænne os til det nye liv med kulhydrattælling og insulin hele tiden. Nu skal hun så endnu mere igennem og vores liv skal væltes endnu mere rundt for cøliaki bliver da langt mere omfattende i kostændring end diabetesen har været. Det lille pus skal nu også have taget koloskopi og biopsi af tarmen for at fastslå cøliaki. Som om hun ikke er blevet pint nok :´-( Jeg troede lige jeg var klar til at genoptage mit studie som jeg har været sygemeldt fra i ½ år pga. af generaliseret angst, men lægen frarådede mig at starte nu for udover de 2 mdrs orlov ved pasning af dibetesbarn vil der komme yderligere orlov oveni pga af cøliaki. Vores økonomi er elendig så vi har ikke råd til at manden skal tage orlov da der er et loft på tabt arbejdsfortjeneste på ca 19000 og manden tjener over 40000 Som om det hele ikke var rigeligt så skal manden til ultralyd i næste uge for at få undersøgt en knude i pungen.... Heldigvis mener egen læge ikke det er kræft, men med det held vi har så kommer det sgu ikke bag på mig hvis det er. For lægen sagde jo også at børn ikke fik psoreasis i hovedbunden, men det er så lige det hudlægen også lige har diagnostiseret Tiffany til at have :-( Venter bare på huset brænder og en af de små bliver kørt over, for føler godt nok vi er ramt..

12-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Hov det gik lidt hurtigt, ved godt at det stadig ikke dækker, men lidt har måske ret, og sikke en omgang i er igennem.

14-01-2012
mkz
mkz

Loftet på TA er med den nye regering via satspuljemidler hævet til 27.500 kr., har det fra nyhedsbrev fra spastikkerforeningen, de kan kontaktes uden medlemskab, hvis du ønsker mere viden om dette.

14-01-2012
mkz
mkz

Stakkels jer alle.

Desværre følges diabetes og cølikai ofte af, så det er noget af en omvæltning.

 

Sygehuset kan hjælpe jer med at søge om emrudgiftsydelse i forbindelse med både diabetes og cøliaki, så kommunen hjælper jer med noget af det økonomiske. Og det er ikke indtægst bestemt.

 

Jeg håber for jer, at tiden bliver nemmere ( og det gør den, det skal bare lige ind under huden)

14-01-2012
hjerte21
hjerte21
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...