Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vækst

Øv. Den lille vokser ikke som den skal. Var til ultralyd i sidste uge og den lille er 19% for lille. Jeg er ikke helt sikker på grænserne osv., men det er noget med at jeg kan risikere en enten liggende graviditet eller et kejsersnit, hvis det bliver ved. Og det ønsker jeg helt klart ikke. Ville jo gerne gå rundt og vise min mave frem. Og være sammen med den store lidt, inden hun ikke længere skal være enebarn... Er der nogen med erfaring fra tidligere? Eller nogen i samme båd?

12-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Jeg er i 33. uge. Den store blev i øvrigt født et par uger før termin. Men dengang røg jeg jo, hvilket skulle give mindre børn. Den dumhed gør jeg ikke denne gang, så derfor burde denne baby jo værre større?

13-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Jeg er jo sygemeldt i forvejen pga. bækkenløsningen. Så kan dårligt slappe mere af, uden altså at få ansat en stuepige (til at hente ting til mig, lave mad, brygge te, osv.).

Jeg ved godt det med størrelsesudsving. Den store blev skønnet 3200 g 1 uge før fødsel og vejede 2900 da hun kom ud. Så det kan vel godt passe med ½ kg forkert (desværre så den forkerte vej).

Der var helt normalt flow, så derfor er der lige nu 3 uger mellem scanninger. Den sidste var den første og i virkeligheden i en anden anledning. Hvor de så lige rutinemæsigt målte barnet.

Min læge sagde i øvrigt at der går en grænse ved 22%. Så er det at der kan være flere scanninger eller andre tiltag som f.eks. kejsersnit eller indlæggelse.

Jeg ved heller ikke hvordan det fungerer det med at ligge ned. Men tænker at det vel er så man giver mest mulig energi til moderkagen, frem for at forbrænde det selv? 

12-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...