Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad ville du gøre??

Mand bliver skilt. År efter bliver kvinde skilt. De har børn i samme børnehave. De falder i snak. Begge tænker, hmm var det et muligt kæresteemne.. Mand inviterer sig på kaffe ved kvinde og bang. Tingene føler de begge falder meget naturligt. Kvinde sælger hus, flytter ind ved manden i hans nye hus sammen med hendes 3 børn. De bliver sammenbragt med 5 børn. Kvinde har børn hele tiden, da exmand har fravalgt hans egne børn. Mand har 2 børn hver anden uge. Hverdagen kommer. Efter en tid bliver der en forskel i hvordan børnene skældes ud. Især manden gør forskel mellem børnene. Hans børn må flere ting som kvindens børn må og der bliver ikke lagt fingre i mellem.  Kvindens børn er udsat for psykisk vold. Indbyrdes er der også lidt forskel mellem kvinde og mand. Mand kan godt snakke med hans tidligere svigerfamilie og besøge dem, men det er ikke i orden at kvinden har kontakt til hendes tidligere svigerfamilie. Kvinden bliver også taget som en selvfølge så mange gange bliver mandens børn overladt til kvinden. Alt det huslige som vaske tøj og andet står hun også for. Omkring børnene så gider manden ikke kvindens søn da han ser ham som en tude prins og det eneste drengen i grunden vil er at skabe lidt kontakt med manden. Den opmærksomhed han får er kun skæld ud. Nu er det gået hen og blevet for meget for kvinden. Hun har meldt ud overfor manden, vhordn hun har det og hvad hun gerne vil. Men han ser det ikke som noget problem eller hvorfor hun har lyst til de ting hun bliver benægtet. Resultat blev parterapi men det var en skuffelse. Spørgsmål: Skal hun stramme baller sammen og blive fordi hun i grunden elsker manden eller redde sine børn og flytte.

13-01-2012
Nettekob
Nettekob

"Kvindens børn er udsat for psykisk vold." 1 og eneste grund til ikke at blive hos ham !
- Ved det er hårdt sagt, men børnene bør komme i første række..

Desværre kan din veninde nok bare ikk se det, har selv været i et frygteligt forhold (heldigvis helt uden børn) men jeg indså først at jeg måtte væk dag han hævde hånden og smækkede mig på siden af hovedet. Og allerede inden var jeg blevet advaret og havde faktisk længe haft det skidt i det forhold, og mange af mine venner og veninder rådede mig til at komme væk, men jeg fattede det ikk før det tog alt for meget overhånd. Så det der med bare at sige fra og smutte, det er ikk noget man bare gør, selvom man burde. :/

- Så det eneste der næsten er at gøre er at være der for hende 100%, og snak med hende, det er jeg sikker på hun har brug for, hvis hun opfatter "historien" her, på samme måde som du..

24-01-2012
Bette89
Bette89

Jeg kender både manden og kvinden. Tilstået så var fattelsen af manden ikke den som kvinden kan give. Ud af til er han en meget vedligt mand. Hjælpsom og venlig over hele linien. Det ændrer sig hjemme.

Kvinden er lige frem og nok alt for tålmodig.

13-01-2012
Nettekob
Nettekob

Fuldstændig enig med Frudk. Verden er ikke sort/hvid, når man står i den med følelserne investeret i. Og så er spørgsmålet også; " Er det en FULDSTÆNDIG objektiv vurdering, at han ikke er fair, eller er det noget hun (over)føler?" Føler børnene sig psykisk nedbrudte?

 

Hvis det vitterligt er et spørgsmål om at redde sine børn, så er det ligegyldigt om det er en kæreste eller en far/mor der ikke ilter børnene - Løb, og det kan ikke gå hurtigt nok....

13-01-2012
Johannesmor
Johannesmor

Heller ingen tvivl her!! jeg havde pakket mit børn og min ting og var flyttet. Han lyder da som en rigtig skidt person.

13-01-2012
emmamathilde
emmamathilde

Kan kun være enig med de andre.. Børnene kommer ALTID i forste række og det lyder ikke som om børnene trives..

13-01-2012
Addie
Addie

Jeg ville aldrig blive ved sådan en mand! Som de andre rigtig nok siger, du skriver det jo faktisk selv........

 

Red dig selv og dine børn - i er mere værd end ham :-)

 

Stort kram

13-01-2012
haagen1
haagen1

Jeg ved godt hvad jeg selv ville gøre... og det ved kvinden godt.

13-01-2012
Nettekob
Nettekob

Ingen tvivl her...

 

Trives mine børn ikke ville jeg fravælge manden...

13-01-2012
heidibuhl
heidibuhl
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...