Ville det være egoistisk af mig at tage væk....

....fra familie og børn en weekend ? Jeg tænker måske fra fredag-søndag. Jeg er lige på randen til at få nok af at være hjemme. Mine børn på snart 4 og 8 år skændes og slås KONTANT for tiden. Jeg føler ikke at jeg laver andet end at skælde ud og jeg er nået dertil hvor jeg bare har lyst til at flygte fra det hele. Jeg har aldrig nogensinde været væk fra nogen af mine børn så meget som én eneste overnatning. Altid er jeg sammen med dem når vi har fri. Jeg har så en veninde som har spurgt om ikke vi skulle tage os et weekendophold sammen et sted. Bare hende og jeg. Åhhhh jo, det kunne jeg sørme godt trænge til. Men samvittigheden nager....for har jeg virkelig brug for at tage væk fra mine børn  ! Så piger....fortæl mig lige jeres mening. Jeg har i snart 8 år været mor på fuld tid. Mor, mor og atter mor. Men jeg elsker jo for pokker mine børn.

13-01-2012
h76
h76

Hvor er i altså VIDUNDERLIGE. Altid er i så gode til at komme med brugbare svar. Tak, tak og atter tak. Jeg vil sige til min veninde (der i øvrigt også selv har børn, men som er meget bedre end mig til at tage væk fra dem nogle dage) at vi godt kan tage på tur sammen.

Glæder mig allerede :-)

14-01-2012
h76
h76

Min mand synes helt klart at det er en idé at jeg tager på tøseweekend. Her holder vi ikke på hinanden og har han lyst til en weekendtur står det ham helt frit for. Han er af og til væk en hel lørdag eller søndag.

Så det er udelukkende min samvittighed over for børnene der er problemet. Jeg kan ikke udholde tanken om at jeg har brug for at komme væk fra mine børn.

Men tror nu altså at jeg gør det....jeg skal til at lægge noget af det "hønemors-agtige" fra mig. Jeg har bare SÅ meget brug for at komme lidt væk.

13-01-2012
h76
h76

Det kan give rigtigt meget.

Har selv været ude at rejse med mine veninder i en uges tid. Det er dog et styk tid siden og dengang havde vi kun en. Nu med 2 er jeg igen igang med at planlægge. det giver en fantastisk energi. så go for it!

og som de andre siger så husk at hvis du kan så må manden jo også.

13-01-2012
Ebis
Ebis

Hvor er i søde...var lige hvad jeg havde brug for at høre. Manden arbejder hver dag fra 10-22 så det er mig der står med børn og madlavning hver dag. Har har fri i weekenderne men alligevel er det mig der også der står for det praktiske. Overskuddet er ved at forsvinde fuldstændigt....

13-01-2012
h76
h76

Tilslutter mig flertallet.. Afsted med dig..

13-01-2012
rrn
rrn

smut du bare med god samvittighed..

13-01-2012
snehvide
snehvide
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...