Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Havde for høje forventninger til min kæreste!

Hej,  Jeg er gravid i uge 34+3 og jeg glæder mig til, at min baby kommer til verden! MEN... Jeg kan mærke at jeg havde forventet alt for meget af min kæreste, havde forestillet mig hvordan han ville være forstående, kærlig og kun tænke på mig og hans barn i 9 måneder! Hvordan han ville massere mig og lytte - alt hvad man nu ser på film! Øv en skuffelse! Han fik nyt job som, chef i Ikast ( vi bor i Århus). Føler mig alt andet end forgudet! Jeg blev sygemeldt i uge 20 grundet bækkenløsning, så har været meget hjemme! Men har godt nok følt mig meget alene med det hele selvom vi bor sammen - og føler efterhånden at jeg har tabt modet, er begyndt at forestille mig hvordan jeg og mit barn kommer til at være alene hele tiden - absolut ikke det jeg havde forventet da vi snakkede om, og blev gravide! Det er vores første barn, så alting er meget nyt for os begge! Men kunne godt have brugt/ bruge noget mere hjælp fra min kærestes side! Det er ikke fordi jeg forventer at han skal sidde og holde mig i hånden de næste 18 år, men måske snarere at det i det mindste var en fælles ting, det at blive forældre Og ikke kun mig, som skulle sørge for at få tingene til at gå op i en højere enhed, fordi han kommer sent hjem hver dag. Er der nogle som har lignende forestillinger eller gode råd? :)   Mvh Tanja

14-01-2012
Århusomegn
Århusomegn

Her er vi helt enige med TeaChristine! Albert er nu knap 6 mdr og jeg frygtede også lidt at jeg ville komme til at stå med hele lortet selv mens jeg var gravid, men min kæreste er der næsten 100%, når jeg/vi har brug for det!! :)

De dersens mænd kan jo ikke følge med i graviditeten på helt samme måde som vi kan.. Så jeg tror virkelig det er svært at forholde sig til barnet i maven.. Det hele bliver meget nemmere når den er her og de kan tage og føle på tingene! ;)

 

Pøj pøj med det hele..

14-01-2012
gumbe1985
gumbe1985
Barn på 1 år og 10 måneder

Her er jeg helt enig med TeaChristine. Og er ret sikker på din kæerste har valgt det job så han er forsikret om han kan forsørge sin familie.

Men ja det kan til tider føles som om vi er helt alene om graviditeten, vi kan også mærke baby vokser og sparker, det kan de ikke.

Om med modet og støt ham så meget du nu kan, vi snakker og snakker, mænd tænker og spekulerer :o)

Og evt prøv fortæl din mand hvad du føler, eller endnu bedre, vis ham hvad du har skrevet her.

Held og lykke med det hele.

14-01-2012
10na73
10na73
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...