Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Tre børn og kun to voksne - hvad gør man så?

Åha ja - ved godt, det er et underligt spørgsmål, men: hvordan har man tre børn?? Har virkelig brug for nogle hverdagssituationsbilleder og ville så gerne være fluen på væggen et par dage hos nogle af jer andre, der får livet med tre små børn til at fungere.   Vi venter nr. tre til juli - det var ikke planlagt, men selvfølgelig skulle vi have barnet! Det er dog ikke uden spekulationer og bekymringer, for vi synes jo egentlig, vi havde RIGELIGT at se til med to små i forvejen. Vi har lige nu storebror på 3 år og lillebror på 16 mdr. De vil være lige knap 4 og lige knap 2, når nr. 3 kommer! Jeg tænker tit, hvilke hænder skulle tage den tredje lige nu, for jeg synes stadig, de begge kan være mor/far-dårlige og bare ville sidde og have ens fulde opmærksomhed. HVOR hårdt er det mon at få nr. 3? For jeg tænker også, at det finder man selvfølgelig ud af, når barnet er her, men kan også mærke, der kværner meget rundt i hovedet på mig. Jeg bliver specielt nervøs, når vi har haft nogle af de hårde nætter med vores mindste, som f.eks. lige i øjeblikket.. og den store vågner stadig også og kommer ind til mor og far midt på natten eller tidlig morgen, og det har jeg på en eller anden måde heller ikke lyst til skal stoppe. Ved ikke lige, hvad min konkrete spørgsmål er - har nok bare brug for at hørre nogle praktiske råd og succeshistorier fra alle jer andre, der har tre små børn i rap/tvillinger... Synes, jeg bliver helt frustreret af alle folks kommentarer om 'hold da op et spændende projekt, I har gang i!' eller 'God arbejdslyst, siger jeg bare'! Når de hører, at vi venter nr. 3 nu! Tak for det - som om man ikke godt selv ved, at det bliver hårdt.. Kan virkelig ikke forstå, at folk har brug for at komme med formaninger eller stikpiller, når man venter et lille nyt vidunder! Spekulationerne skal vi jo nok selv stå for! Hilsner fra den frustrerede, trætte, kvalmeramte, mor til to - snart tre!!!!!

15-01-2012
mielykkem
mielykkem
Barn på 3 år og 3 måneder

Da jeg havde fået min yngste var der 5år og 5 mdr op til den ældste. Men med den alder hun havde og den alder din ældste vil have når nr 3 kommer så er det en anelse nemmere end hverdagen i dag.

Der er nogle ting som man må lægge om for at få det hele til at gå op. Jeg måtte så bide i det sure æble da der kom en skilsmisse ind over da den yngste var 2½ mdr. Den næste var lige blevet 3 år og den ældre var 2½ mdr fra at blive 6 år. Det var en noget voldsom pille at sluge med hans valg.

Det skulle dog ikke ødelægge min hverdag så selv om det var pisse hårdt så gik jeg til mor-barn med den miderste, mens den ældste sad og legede med den yngste på gulvet i hallen og når vi var færdig med det, kørte jeg hjem med de yndste, lavede mad og pakkede de små igen og hentede den ældste. jeg skal så lige sige at jeg fik lidt hjælp nogle gange af vennerne som kørte den ældste hjem men det var ikke hver gang det skete.

 

Dine børn vil også have den alder hvor det er spændende at hjælpe med ALT. dække bord, trække vasketøj ud til vaskemaskinen, hjælpe med at passe på den lille med du gør noget andet.. Bare stille og lege stille ved siden af kan være nok.

23-04-2012
Nettekob
Nettekob

Det taenker jeg paa indimellem, men det er ikke ofte

Maaske er der ikke saa meget "alene" tid til det enkelte barn, men saa er der tilgengaeld glaeden ved at have soeskende :)

20-01-2012
schweizmor
schweizmor

Tusind tak for jeres svar :)

Fandt lige ud af, at denne gruppe jo nærmest er ikke-eksisterende, eller der i hvert fald ikke er andre indlæg.

Ja, jeg tænker også, at det hele nok skal gå, og vi glæder os også rigtig meget til at se, hvad det er for en lille én der gemmer sig derinde. Og i princippet er det jo også bedøvende lige gyldigt, hvad alle andre mennesker siger, mener og tænker om vores valg af barn nr. 3! MEN NØJ hvor kan man godt blive træt i hovedet af folks reaktioner alligevel!

Jeg synes, det er en kunst at nå sine børn - tit er vi jo først hjemme ved 16-tiden, og kl. 18 er vores ældste allerede ved at være grydeklar, og den mindste kræver bare stadig så meget, hvilket gør, at nr. 1 tit bare sidder og ser noget film eller fjernsyn i de timer, han er vågen inden spisning, og derefter står den jo på putning. Jeg kan godt få dårlig samvittighed, selvom jeg heller ikke rigtig kan se, hvordan det skulle være anderledes. For han er virkelig træt, når han kommer hjem efter en lang lege-dag i børnehaven, og hvem trænger ikke bare til at smide sig på sofaen.. - det var sådan noget, vi voksne kunne drømme om i hvert fald ;)

Men jeg savner ham bare, kan jeg mærke.. Og tænker, at det kun bliver 'værre', når der kommer en lille én mere..

Den der evige dårlige samvittighed over ikke at føle, man har kvalitetstid nok med hvert af sine børn.. kender I ikke til det, jer med flere børn?

20-01-2012
mielykkem
mielykkem

Det er ikke noget jeg har taenkt over mens vi stod i det, foerst bagefter kan jeg undre mig over at jeg kunne magte det

Vi har faaet 3 boern inden for 3 aar og 4 mdr.

Selvfoelgelig var der meget at se til, men som saa meget andet, saa kan man naar man staar i det...

16-01-2012
schweizmor
schweizmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...