Til jer der har været nede med stress

Hvordan havde i det og hvor længe var i sygemeldt hvis i var det???

15-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Ja for det er det jeg føler, men føler det også forkert fordi jeg ikke kan tage på arbejde for overskuddet er ikke til det.

Og hvis jeg kender mig selv alt for godt ender aftenen med at jeg sidder og græder og ikke kan overskue at tage afsted imorgen.

Og det vil jeg aktså ikke mere, jeg ønsker så meget bare at tænke på mig selv og min familie da de betyder alt for mig.

Mit problem er at det der gør jeg har det sådan er en bladnig af stress fra arbejde og familien da vi har nogle problemer med mine og min mands forældre det påvirker mig meget og håber måske at kunne finde en løsning der hvis mit overskud blev lidt bedre.

Så der er mange ting der spiller ind.

15-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Hvordan foregår det at lave et arbejdsskema med sin chef??

15-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Tror måske det er en blanding af det hele, derfor mener og syntes jeg også selv, jeg bliver nød til at tænke på mig selv og min familie da det trods alt er det vigtigste.

Ja det er svært at sige nej, men jeg tror jeg tager en sygedag imorgen og tager til lægen og må snakke med ham om muligheden for en sygemelding en periode, ønsker ikke det skal være længervarende, men en periode så jeg kan komme ovenpå igen og få lidt overskud til at varetage mit job og min familie samtidig.

problemet er bare at jeg føler mig pinlig efterhånden ved at skal til lægen hver gang, og det har været tit på det sidste:/

15-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Ja fik pillerne og har dem herhjemme, men ønsker bare ikke at tage dem for de er sq ikke sunde og vil gerne klare mig igennem uden.

Jo men det er ret dyrt og syntes ik rigtig tiden og økonomien er til det, men tror det bliver nødvendigt, og hvis jeg kan blive sygemeldt er det måske lidt nemmere at overskue tiden og tage afsted til en psykolog.

Hvor tit gik du ved psykologen?

15-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Sunnyday:

Ja mener heller ikke det er iorden.

Jeg gør rent i en restaurant om morgenen og laver så mange ander ting iløbet af dagen men er kun i restauranten til kl.10 og i den periode skal jeg nå at rengøre det hele som er ret stort og så kommer der tit andre ting på for det kan jeg da sagtens nå.

Øøøhh nej det er knap nok jeg kan nå at gøre det hele rent inden 10. og det stresser for jeg siger ikke nej, siger bare ja og prøver at gøre det så godt jeg kan selv om det jo ikke er det.

Jeg er 32 år og har haft det svært længe så syntes nu jeg bliver nød til at tage affære for det påvirker jo også familien når man ikke har energi til noget og er sur og depri som du skriver også

15-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Ja det tror jeg også jeg vil, men han stikker bare nogle piller ud til mig og det vil jeg ikke. Føler jeg har brug for ro til at komme på rette spor igen.

Men ved ikke om jeg skal sygemelde mig fra imorgen eller jeg skal tage afsted. Ved bare hvor hårdt det bliver så syntes næsten ikke jeg kan overskue det.

Døjer lidt med hjertebanken også syntes jeg indimellem når det går lidt højt, altså stressnieavuet.

Og syntes trods alt mit familie og velfærd er vigtigst lige nu.

15-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Ja du må gerne spørge.

Det er fordi jeg er bange for jeg døjer lidt med det for farer op over ingenting og græder bare det mindste og sover meget lidt om natten, og overskuddet er ikke til ret meget, anden end at sidde og hænge i sofaen.

Skal på arbejde imorgen det er nok til at jeg går og stresser op over det fordi jeg ved det kræver så meget af mig for tiden og har en boss der ikke rigtig er så skånsom på det område da jeg jo sagtens kan lave en masse da jeg jo er så ung.

Det er jeg så ikke enig i.

Hvad gjorde du for at komme på toppen igen??

15-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...