Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Unge, første gangs gravide fra københavn!

Hej jeg er 24 år, og er gravid i 8 uge.. :) Jeg bor i Vanløse og har ingen i min omgangs kreds som er gravide eller har børn, så jeg ville høre om der var andre på min alder i mit område som er friske på en snak :) Hilsen Eva

15-01-2012
Eva87
Eva87

Hej Eva.

Håber graviditeten går godt, nu du er en måned længere henne end da du skrev indlægget :)

Jeg er selv førstegangsgravid og har ikke nogle venner/veninder i omgangskredsen der har været gravide. Bor dog på kollegium for par/enlige forældre, så der er en del herude med børn, som jeg kunne spørge hvis det kom til det. Ellers er der ens mor, men det er ikke helt det samme... Jeg har dog håndteret graviditeten ved at lave en masse skemaer over hvad der skal købes og hvad der sker i løbet af graviditeten... Har rigtigt siddet og nørdet :P

Jeg er 23 år, bor nord for kbh og er 31 uger henne. Så skriv hvis du har lyst til at snakke ^^

Hilsen Michelle.

22-02-2012
MichelleIP
MichelleIP

Hej Eva.

Jeg er 23 år og har en datter på 4 mdr. Ved godt at der stadig er lidt tid til at du bliver mor, men kan være du alligevel har lyst til at snakke.

Bor selv i Vanløse, så hvis du har lyst til at gå en tur en dag (evt. rundt om damhussøen) så skriver du bare. Er altid rart at møde nye mennesker, og ved hvor mange spørgsmål man ligger inde med som gravid (og som mor) :)

Hilsen Stine

27-01-2012
sblsbl
sblsbl

heej eva 

jeg er mor til min datter på 6 mdr og er gravid igen 

hvis du har brug for og snakke eller noget så kan du da bare skriv til mig :) man har altid brug for venner eller bre nogen og snakke med det her om hvis der er ikke noget a sine venner der er mor eller gravid  hilsen pernille

26-01-2012
pernille92
pernille92

hvor er det dejligt at så mange har svaret :) Jeg har prøvet at tilføje jer som venner, men ved ikke hvordan man gør. måske er det noget med hvordan man sætter sin profil op?

26-01-2012
Eva87
Eva87

hvor er det dejligt at der er så mange der har svaret... Jeg har prøvet at tilføje jer som venner, men ved ikke hvordan jeg gør? hehe det er slet ikke så nemt!

26-01-2012
Eva87
Eva87

Hej Eva

Ved ikke om jeg gør det her rigtig :S hehe

Men jeg er 21 år og er 6 uger det er også min første graviditet. Bor i Brønshøj

så måske vi kunne ses til en snak en dag. :)

´Hilsen Kristine

18-01-2012
kristine36
kristine36

ej hvor træls.. især når det er hele dagen..

nej kan desværrre ikk sige  ajeg slap for det.. jeg havde kvalme hele dagen, og igen når jeg gik ii seng... hehe.. og enten spiste jeg ingen ting eller oz så spiste jeg det hele..

Caro

15-01-2012
Wichmand
Wichmand

Hej, ja jeg er en af dem der har morgen kvalme det meste af dagen, meen kan dog mærke at det er ved at vende :) håber jeg da... 

Hvad med dig? er du sluppet billigt? :)

hilsen Eva

15-01-2012
Eva87
Eva87

hey Eva..

jah det er hurtigt træls når man er den eneste der er graivd i omgangskresen.. :) er du en a dem der har vildt emget morgenkvalme eller er du sluppet billigt??

hilsen -caroline

15-01-2012
Wichmand
Wichmand

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

15-01-2012
Wichmand
Wichmand
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...