Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Godmorgen :O)

Hvad bringer jeres dag idag ? Jeg er graesenke indtil Onsdag, manden er ude og rejse med jobbet. Jeg har ryddet op, ordnet koekken, ordnet gulve, fulgt ungerne i skole. Nu slapper jeg af og vil have lidt ekstra morgenmad nu ;) Senere skal vi lave lektier, spise aftensmad foran fjernsynet (har jeg lovet ungerne naar vi er alene hjemme), laese, i bad, smoerre madpakker og saa er den dag overstaaet I aften skal vi alle sove i vores sovevaerelse, en lille tradition vi har naar farmand ikke er hjemme, det er hyggeligt for alle, incl moar ;O)   God dag til jer alle sammen

16-01-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg skal først møde omkring middag, så jeg er ved at vaske en portion tøj og ellers skal jeg lige en tur under bruseren.

16-01-2012
karen26
karen26

Jeg har lige afleveret begge drenge i børnehave, og dagpleje...

Vaskemaskinen køre på højtryk, kl 10 skal jeg mødes med 3 veninder til hygge, de kommer dog alle med små børn, men johannes er jo lige startet i dagpleje sidste mandag og var kun afsted 3 dage i sidste uge og han skal også være hjemme på torsdag da han skal til ørelæge så syntes ikke jeg ville holde ham hjemme idag også, han skal jo lige have lov at blive kørt rigtig ind inden jeg starter op på job efter barsel på mandag (uhh gys) allerede..!

Ellers står dagen bare på oprydning og rengøring ind til jeg henter drengene igen, nå ja jeg skal da også lige have handlet ind til ugen.

Så skal der laves aftensmad, smørres madpakker, bades drenge, og hygges og puttes.

Det var den dag :)

16-01-2012
PepsiMax
PepsiMax

Jeg skal starte på hg2 i dag, efter endt eksamen i fredags :)
Når jeg har fri og er kommet hjem står den vidst bare på afslapning sammen med mand og barn .. kokkemanden laver aftensmad, så det skal jeg ikke engang tænke på :)

16-01-2012
ditteemikkelsen
ditteemikkelsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...