Anbefal ferie sydpå i juni med børn på 2, 8 og 12 år!!!

Vi skal på vores første ferie sydpå og har slet ingen erfaringer med noget som helst. Vi har ledt og undersøgt en masse på nettet og bliver kun mere og mere forvirret... Alle anbefaler en masse forskelligt. Vi vil gerne et sted hen, hvor vi er sikret rimeligt godt vejr, da det jo er det vi længes efter..efter de somre vi har her i Danmark. Det skal være et meget børnevenligt sted, hotel, pools, strand, god mad(all inclusiv), men ikke alt for dyrt. Vi har snakket om at flyveturen ikke må være for lang pga barnet på 2 år.. En 3-4 timer er fint. Men der må hellere ikke være alt for lang tids transport fra lufthavn til hotel. Vi har snakket om Spanien(Mallorca), men der har vi hørt at vejret kan være lidt usikkert i start/midt juni. Så har vi snakket om Grækenland, men der får vi af vide at strandene er meget stenet. Og så har vi snakket om Tyrkiet(Alanya) men der skulle der være 2 timers transport fra lufthavn til hotel...Altså må indrømme-vi er vildrede... Hvad kan i anbefale med børn på 2 år, 8 år og 12 år?  Og hvilken rejseselskab og hotel evt?? Hvad skal man tænke over når man vil sydpå for første gang?? Håber der er nogen som kan hjælpe os.    

16-01-2012
bettemor77
bettemor77

Cypern sidste år i maj med 1½ og 13-årig. Fint vejr, 25-30 grader og all-inclusive til billige penge hos Spies. Dejligt tidspunkt. Ikke for varmt. Godt hotel, så det var en god ferie for alle parter :)

16-01-2012
tulle97
tulle97

Vi har super gode erfaringer med Rhodos, vi havde Karoline med derned første gang da hun var 1,4 år og igen sidste sommer da hun var 3, det har bare været godt. Græsk mad er jo lækkert.

På Rhodos findes europas største vandland. 

Pøj pøj

16-01-2012
karen26
karen26
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...