Stød

I fredags var jeg sammen med min søster, vi var ude og køre bil og ville begge trykke på anlægget. Vi fik begge stød...... Tænkte ikke mere over det. Men natten til lørdag havde jeg bare ondt i den nederste del af maven og havde det stadig da jeg vågnede..... Ringede til vagtlægen..... Og han spurgte ind til det.... men da anlægget i bilen kører på lavt strøm og jeg ikke havde blødt.  Skulle jeg bare være obs på om jeg fik det være.... For så skulle jeg ringe med det samme. Kan endnu ikke mærke barnet, men glæder mig til jeg kan det. Han været iden og google det med at få stød når man er gravid og da bebs ikke har kontakt med jorden skal man ikke være så bekymret.... når det ikke er noget der sker meget. Ved ikke om i andre har prøvet det....?

16-01-2012
forte
forte

Jeg er sikker på der ikke er sket noget..... kan virkelig mærke jeg er gravid....

Problemet er bare at jeg har en psykisk lidelse.... så tænkte virkelig og blev bange.... Men er blevet beroliget og det er heldigvis ikke nødvendig at tage medicin igen, hvad jeg allerhelst vil undgå.... for altid....

er idag 16+0

18-01-2012
forte
forte

Efter jeg havde skrevet herinde tidligere.... fik jeg lige nogle dumme tanker.... havde besøg af svigermor igår, som snakkede om dødfødte børn.... Så har ringet til jordemoderen og til lægen..... igen... er ved at slappe af igen og tro på at alt er som det skal være.

Idag er jeg 15+5

16-01-2012
forte
forte

eej hvor dejligt. :) hvor langt er det du er henne?

 

Det var godt. Det er ikke rart at gå undt og være nervøs. :)

16-01-2012
Cecilia89
Cecilia89
Barn på 3 år og 9 måneder

Har jeg også gjort.... og er 95 % sikker på at jeg har mærket bebs idag...... for første gang..... Og idag har jeg det som jeg har som jeg ellers har haft det..... så er slet ikke nervøs mere.....

16-01-2012
forte
forte

Har ikke prøvet det men selv lav strøm kan være farlig.

Min mand har et "underholdende" spil hvor man holder i nogle håndtag og hvor den der er for langsom får en meget lav strøm sendt igennem håndtaget. Der står over det hele pådet spil at man absolut ikke må være i kontakt med spillet hvis man er gravid. Så tror man skal passe meget på.

Og hvis man er urolig over noget i sin graviditet skal man uanset hvad kontakte lægen, hellere være på den sikre end den usikre side. :)

16-01-2012
Cecilia89
Cecilia89
Barn på 3 år og 9 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...