Lille update på min Søs

HAr i dag talt med sin JM, som har talt med sagsbehandler mm. Hun skal nu have fundet en lille lejlighed i den by, vi kommer fra, og hvor begge hendes forældre bor. Ham skal hun ikke være sammen med mere. Det er simpelthen SÅ synd for hende. Nu var der endelig sket så mange gode ting i hendes liv, og såviser han sig at være et fjols af kaliber! HUn har haft mistanke længe, men ikke noget at have det i, men fik så set beviser i går, da hun fanft heron på badeværeslet, sammen med en pumpe, vat, kanyler mm Stakkels min lille søster. Hun når lige at blive 22 inden hun skal være enlig Mor.. Så, øhm, hvis nu der er nogen herinde, der har noget pigetøj i små størrelser i ikke liiige ved, hvad I skal gøre med, så......

16-01-2012
AKBR
AKBR

Årh, man vil jo så gerne hjælpe..... Kender I det?

Har lige talt med Faren (C) og ved så at han i eftermiddag har en aftale med hans vejleder ude på behandlingscentret. Håber de kan få ham igang med at blive clean igen....

17-01-2012
AKBR
AKBR

Ikk; takker:-) HAr også stadig en bold til min lille yndlingshund;-)

17-01-2012
AKBR
AKBR

Hvor er du sød Hønemor:-)

 

Ja, også alle I andre, de rer så dejligt at der findes gavmilde og hjælpsomme mennesker ude i den store verden.

Alt fra str 104 har vi heldigvis, men regende ikke med hun gik i babytanker og derfor har vi intet gemt, desværre...

17-01-2012
AKBR
AKBR

Så fik jeg syet et sæt sengetøj mere, så det mangler hun i hvert fald ikke!

Hendes "sag" er blevet overført til familie centret i Herning nu, frem for Ålborg. Hun skal ind og tale med dem i dag, om hjælp til at finde lejlighed, hendes økonomiske situation og meget andet, samt have en uge 24 udersøgelse.

Så der er lidt ro på det hele nu.

Hun talte også med (x)kæresten i 1½ time i aftes, og fik en masse på plads der. De er heldigvis gode venner, og det er ikke udelukket de finder sammen, når han engang er blevet HELT clean, men ikke et sekund før.

17-01-2012
AKBR
AKBR

HVIS det nu er, kan jeg evt betale for noget porto? Hvis ikke det er for dyrt? Er jo selv på dagpenge og har ikke for meget at gøre med!

16-01-2012
AKBR
AKBR

NilleRud; bor desværre langt fra dig, lige udenfor Holstebro:-)

16-01-2012
AKBR
AKBR

Ja, stolen har vi også:-)

 

Det var nu heller ikke ment som et nasse indlæg, er meget ked af det, hvis det blev opfattet sådan, var altså IKKE meningen!

16-01-2012
AKBR
AKBR

Badekar har jeg heldigvis købt:-) Men tak:-)

16-01-2012
AKBR
AKBR
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...