Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Legetøj til 2-årig

Ja overskriften sige jo lidt sig selv.. Hvad leger jeres 2-årige med?

16-01-2012
Sharon12
Sharon12

Min søn på knap 23 måneder leger med biler og biler (herunder også en ambulance og en brandbil)! Hertil bygger vi garageanlæg med duploklodser, og han har også et hospital i dette, som han leger med. Deruover har han dyr og et legekøkken, og så bliver både dyr og bamser madet.

Han har også en dukke, som han er glad for, når vi tager den frem, men han finder den ikke så meget frem selv. Når den er fremme, rynker han ofte på næsen og vifter hånden frem og tilbage over dens numse, for så skal den have skiftet ble! :)

Og så er der naturligvis hans bøger, dem er han også glade for at læse i.

17-01-2012
Lofl f
Lofl f

Min pige på 1,5 år leget med dukker og dukkevogn, teselskab (dækker op og hælder kaffe i kopperne, og så skal en voksen helst være med til at drikke og spise), læser i bøger lægger puslespil (kun 2 briks puslespil), vendespil, tegner på papir, og det hun nok er mest glad for er at danse til musik og kravle over og under ting og op på ting, og så kigger hun meget på fugle ud af vinduet.

 

men har ingen ide om hvaad hun laver om 6 mdr. :-)

16-01-2012
Annedol
Annedol

Vores datter (nu 3år) har længe været interesseret i Duplo Legoklodser, sit lille komfur med tilhørende køkkengrej til, tegne på papir eller med kridt på tavle. Hun startede vist også med puslespil da hun var to år og trille bold er/var også sjovt. Øvelser og leg med en voksen, på min pilatsbold, har også altid været et hit! ...nåh ja, så er der jo også fingermaling eller male med pensel, hvis man har mod på det :-)

16-01-2012
14122008
14122008
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...