Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

hjælp

Tror simpelthen ikke jeg kan klare mere jeg er mildt sagt gået ned med flaget  der er sket en masse i min fortid som jeg tror har indhentet mig og efter at have fået to børn med 17 mdr. forskel (den ene 2 år og den anden 7 mdr)  som har været hårdt er det ramlet ned over min jeg går med selvmords tanker og har pisse dårlig samvittighed  over det da jeg føler jeg ikke kan tillade mig at have det sådan pga forpligtelse over mine børn, ved ikke hvor jeg vil hen med det her indlæg, men ved bare ikke hva jeg skal gøre :(

17-01-2012
Minbaby2010
Minbaby2010

ja de åbner her kl. 9 så må jeg bestille en tid.

17-01-2012
Minbaby2010
Minbaby2010

De andre har ret: du må hurtigst muligt se at få kontaktet din læge og fortælle hvordan du har det. De tanker, du har, skal du ikke gå alene med. Byrden er for tung at bære alene og du skal have lettet dit hjerte. Det handler om DIG og DIT velbefindende.
Det er godt at du føler dette ansvar over for dine børn. Børn er dejlige - men det kan være svært at nyde dem rigtigt, når livet er hårdt. Så se at komme hen til telefonen og ring til lægen, så du snart kan få åbnet op for problemerne og komme ud af den tilstand, du er i.

Knus, knus og knus 

17-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

du skal kontakte lægen med det samme kan være en deprition men ja det føste år med 2 så små børn trækker bare tænder ud men efter det føste år bliver alt bare noget nemmer og ungerne får så meget glæde af hinanden men ja vi kikkede os flere gange på hinanden og sagde til os selv hvad har vi dog gjordt ;)

17-01-2012
delfinen
delfinen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...