Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Lalandia - Hvor meget og hvor længe i vandet

Vi skal et smut til Lalandia her fra torsdag til søndag. Hvor meget vil i mene at det er ok at et barn på 1 år bader?? Altså hvor mange gange om dagen og hvor længe?? - Synes det er svært, for Sander elsker vandet så er ikke sikker på at han selv siger fra.. :) Og hvor gamle er børnene før man ikke skriver sine indlæg under baby mere??!! :P Takker på forhånd..

17-01-2012
BiancaRH
BiancaRH

Lalandia i Billund har nogle gode småbørns faciliteter.. Eks en sandkasse med legetøj midt inde i badelandet foruden selvfølgelig et super baby og småbørnsbassin, så det kan godt være der kan gå lidt tid uden det lige foregår i vand :-) luften er jo som sydpå så mon ikke junior kan holde varmen - evt. Bare en bluse med til når han bare tuller rundt ... Og så har de nogle fine (mobile) kravlegårde med "madrasser" i så man evt. Kan tage en lille lur mens mor og maven hviler i en strandstol :-) Bare hav et lille tæppe med og sut / bamse osv...
Rigtig god tur.

17-01-2012
Mil
Mil

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

17-01-2012
BiancaRH
BiancaRH

Siseso - Yep det er det.. Det bliver så lækkert.. Næsten som at komme sydpå :p

17-01-2012
BiancaRH
BiancaRH

Jeg har ingen anelse om det med vandet, men har da et bud på det med alderen:

Baby må vel være når den lille er så lille at den mest får flaske/bryst/grød/mos. Sådan ligger det jo i vores kultur og man kan se det når børn leger: babyen får mos og flaske.

Småbørn: I 'min' børnehave har vi 'småbørnspladser'. Det har en lille håndfuld andre børnehaver i byen også. Småbørnspladserne defineres som pladser til børn fra ca. 2 år og til de er de 3 år, hvor de skifter til almindelig plads. Ikke babyer, men heller ikke store børn endnu.

Store børn: Det må så være alt fra børnehavealder og opefter. Forældre (og andre voksne) siger tit: "Nu er du STOR og skal gå på wc og skal ikke bruge sut". Altså børn uden ble, overordnet set.  

17-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...