Vores drømmehus

Inspireret af en andet indlæg vil jeg lige dele vores drømmehus med jer. Det ligger Knevelsvej 4 i Holbæk. Banken har sagt ok til at låne os pengene, betinget af, at jeg får et job i DK inden vi byder. Vi har formentligt en afklaring på min jobsituation inden for den næste uge eller to, og så slår vi til og byder på det! Kryds fingre for, at alt går op i en højere enhed for os.

17-01-2012
Bruxmor
Bruxmor

Så er det jo helt perfekt for jer:)

 

Håber i snart kan lægge billet på det.

17-01-2012
almasmor
almasmor

Ja, det er bevidst, at vi gerne vil bo i den del af byen. Det startede faktisk med, at vi gerne ville bygge selv, og vi synes, at de grunde der lå derude var mere attraktive end de øvrige grunde, som er sat til salg i byen. Dernæst er Mathilde skrevet op til Andreasskolen, som ligger ret tæt på, hvilket jo er helt perfekt. Farmor og farfar bor også i den del af byen, så det er nemt, når de skal hente osv, hvilket de normalt har gjort en gang om ugen, og sidste men ikke mindst, så synes vi, at dette kvarter er det mest attraktive, fordi det er tæt på Marinaen (vi er en sejlerfamilie), fjorden og dragerupskoven. 

Vi endte med at droppe drømmen om at bygge selv, men har i stedet besluttet os for et nyere hus - og vi har ventet i 1,5 år på at finde det helt rigtige, for vi vil kun have 1-plans hus, og dem er der altså ikke mange af i det område. 

Så ja, det er en MEGET velovervejet beslutning :-) Nu har vi bare lige nogle få ting der skal falde på plads...

17-01-2012
Bruxmor
Bruxmor

Det ser rigtigt lækkert ud:) Er det bevidst at i vil bo i den del af byen, eller er det huset der bestemte?

Jeg synes nemlig den del af byen er sådan lidt "langt" fra centrum. Men det er nok bare et spørgsmå om at vænne sig til den.

Holbæk er en skøn by og det er kun sjældent jeg ønsker mig tilbage til Kbh.

 

Camilla

17-01-2012
almasmor
almasmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...