Min datter vil hellere dø end stikkes resten af sit liv :´-(

Hun havde en af sine triste ture i nat da jeg skulle give insulin. Hun nægtede at tage sin insulin og kunne slet ikke forstå det var nødvendigt. Jeg forsøgte at forklare hvorfor med min mest pædagigiske evne, men hun nægtede simpelthen. Hun græd og tiggede mig om at lade hende være, sparkede ud efter mig. Denne reaktion kom selvfølgelig mest fordi hun var blevet vækket kl lort om natten. Men lidt efter lå vi og krammede og jeg prøvede at trøste hende. Jeg vil hellere dø, end stikkes resten af mit liv. Kan jeg aldrig få bare én dag uden nåle... I en halv time lå vi bare og krammede mens hun kom med gode argumenter for hvorfor hun hellere ville dø. puhha jeg tør slet ikke tænke på hvordan det bliver når hun får endelig besked om glutenallergi og hun kommer til at mærke konsekvensen af alt det hun ikke kan spise som de andre kan. stakkels pige, det er sgu synd for hende.

18-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Zak: tjaa jeg kæmper.

Heldigvis har jeg fået det bedre psykisk end jeg havde det i sommers og i efteråret, men jeg er meget obs på ikke at få tilbagefald. Så prøver jeg at huske at tage min medicin. Det er godt nok glippet et par gange, da Tiffanys diabetes har fyldt så meget.                                                      

Jeg har lige været til lægesamtale, som var planlagt inden denne diabetesdebut. Ellers så venter jeg på min psykolog kommer tilbage fra sin orlov d. 1. marts.

20-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

louise :-) jeg har fundet dig.

18-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Tak for jeres svar.

Muster jeg er  netop også god til at anerkende hendes føleleser, græde og skælde ud sammen med hende. Snakke om hvor uretfærdigt det hele er. Men i nat var det sgu hårdt og kom ret tæt på. Jeg har selv en skrøbelig psyke, eller har haft, så jeg har altid frygtet hun skulle arve mit sind. Hun lød bare alt for meget som mig selv for 4 mdr. siden. :-( Men det trøster at høre andre børn også har reageret sådan og det så ikke nødvendigvis er mit sind hun har arvet.

Jeg har lige meldt os ind i diabetesforeningen og forsøger at oprette os i familiegruppen. Tiffany snakker nu meget om at hun gerne vil møde en som hende selv. Som hun kan snakke med om de trælse ting. Jeg tænker det kunne være godt for hende at møde en der har levet med det lidt længere så Tiffany kan se at der stadig er et liv også med diabetes.

18-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Puuue det gør ondt at læse :-( Stakkels pige........ Ved slet ikke hvad jeg skal skrive???Kæmpe stort krammer til jer :-)

18-01-2012
haagen1
haagen1

Åha.. stakkels hende.. det må også være hårdt at være forældre til. Kram til jer alle

18-01-2012
Minnie83
Minnie83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...