Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Min datter vil hellere dø end stikkes resten af sit liv :´-(

Hun havde en af sine triste ture i nat da jeg skulle give insulin. Hun nægtede at tage sin insulin og kunne slet ikke forstå det var nødvendigt. Jeg forsøgte at forklare hvorfor med min mest pædagigiske evne, men hun nægtede simpelthen. Hun græd og tiggede mig om at lade hende være, sparkede ud efter mig. Denne reaktion kom selvfølgelig mest fordi hun var blevet vækket kl lort om natten. Men lidt efter lå vi og krammede og jeg prøvede at trøste hende. Jeg vil hellere dø, end stikkes resten af mit liv. Kan jeg aldrig få bare én dag uden nåle... I en halv time lå vi bare og krammede mens hun kom med gode argumenter for hvorfor hun hellere ville dø. puhha jeg tør slet ikke tænke på hvordan det bliver når hun får endelig besked om glutenallergi og hun kommer til at mærke konsekvensen af alt det hun ikke kan spise som de andre kan. stakkels pige, det er sgu synd for hende.

18-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Stakkels lille pige!

Virkelig god ide, at være med i diabetesforeningen. Den sidste klasse jeg havde, var der 3 børn med diabetes - VILDT! Den ene af dem var med til utrolig mange arrangementer sammen med andre unge i samme situation. Rigtig fedt for hende!

Ønsker jer alt mulig medvind :-)

20-01-2012
Johannesmor
Johannesmor

Zak: tjaa jeg kæmper.

Heldigvis har jeg fået det bedre psykisk end jeg havde det i sommers og i efteråret, men jeg er meget obs på ikke at få tilbagefald. Så prøver jeg at huske at tage min medicin. Det er godt nok glippet et par gange, da Tiffanys diabetes har fyldt så meget.                                                      

Jeg har lige været til lægesamtale, som var planlagt inden denne diabetesdebut. Ellers så venter jeg på min psykolog kommer tilbage fra sin orlov d. 1. marts.

20-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Jeps, har set det og har accepteret din anmodning. Du skriver bare naar du faar brug for det :)

19-01-2012
schweizmor
schweizmor

louise :-) jeg har fundet dig.

18-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Tak for jeres svar.

Muster jeg er  netop også god til at anerkende hendes føleleser, græde og skælde ud sammen med hende. Snakke om hvor uretfærdigt det hele er. Men i nat var det sgu hårdt og kom ret tæt på. Jeg har selv en skrøbelig psyke, eller har haft, så jeg har altid frygtet hun skulle arve mit sind. Hun lød bare alt for meget som mig selv for 4 mdr. siden. :-( Men det trøster at høre andre børn også har reageret sådan og det så ikke nødvendigvis er mit sind hun har arvet.

Jeg har lige meldt os ind i diabetesforeningen og forsøger at oprette os i familiegruppen. Tiffany snakker nu meget om at hun gerne vil møde en som hende selv. Som hun kan snakke med om de trælse ting. Jeg tænker det kunne være godt for hende at møde en der har levet med det lidt længere så Tiffany kan se at der stadig er et liv også med diabetes.

18-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Lov mig nu at finde mig paa FB. Jeg har saadan taenkt paa dig resten af dagen idag... Foeler virkelig med jer og jeg er sikker paa at jeg vil kunne dele ud af vores erfaringer/give lidt raad med paa vejen til jer i den svaere start ...

18-01-2012
schweizmor
schweizmor

Det er så uretfærdigt. Kram til jer begge.
Jeg tror at det er en meget normal reaktion og som Louise skriver, så skal du nok forvente at den vil komme igen indimellem. Jeg tror at det bedste du kan gøre når hun får sådan en nedtur, er at lytte til hende og give hende ret i at det ER uretfærdigt, at det ER pisseirriterende og så videre. I selve den situation hjælper det ikke at fortælle hende hvorfor hun SKAL have insulinen, for det ved hun udemærket godt. Hun har brug for at blive hørt, forstået og anerkendt.

18-01-2012
Muster
Muster

Puuue det gør ondt at læse :-( Stakkels pige........ Ved slet ikke hvad jeg skal skrive???Kæmpe stort krammer til jer :-)

18-01-2012
haagen1
haagen1

Åha.. stakkels hende.. det må også være hårdt at være forældre til. Kram til jer alle

18-01-2012
Minnie83
Minnie83

Aah stakkels jer :(

 

De perioder har Gustav haft mange af, de bliver faerre, men kommer stadig nu her 4 aar efter

Der har faktisk vaeret perioder hvor vi har maatte holde ham fast, mens han fik insulin, simpelhent fordi han naegtede, men han SKULLE jo

 

Jeg foeler med dig, det goer SAA ondt i mit hjerte at laese dit indlaeg, jeg ved praecis hvordan I har det ...!!

 

Hvis du vil kan du finde mig paa FB, Louise Eenberg, saa skriv endelig til mig.... Jeg husker det som igaar vi selv stod der, helt "groenne" og fulde af frustrationer :/

Skriv til mig, jeg er altid klar med et godt raad eller blot at ligge en skulder og et oere til dine bekymringer og frustrationer. Jeg MENER det 100%

 

Mange varme tanker, Louise

18-01-2012
schweizmor
schweizmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...