ARRRRRHHHH HVOR ER JEG GAL!!!

Har lige brug for at rase ud!! Har termin den 24. jan og pga en masse komplikasioner under min sidste fødsel har jeg hele tiden fået af hvide at jeg ville blive sat igang INDEN jeg er gået en uge over tid.. Har haft en pisse hår graviditet med opkastning hver dag siden uge 8, bækkenløsning og ja stort set alt hvad man ellers kan have af gener.. Har en veninde der havde termin den 12. jan og hun fik lov at blive sat i gang den 27.dec. og hun fejlede ikke en skid. Nu har jeg så lige været ved JM i dag og nej da jeg kan først blive sat i gang når jeg er 41+5 som så er den 5. feb. Jeg er simpelthen så rarsende!!!! Så skal de dumme jm og læger sgu da ikke gå og love at jeg bliver sat igang inden jeg er gået en uge over og at jeg bestemt nok skal føde i januar netop fordi jeg ikke får lov at gå så langt over tid.... Ikke for at være en bitch eller noget men lad hellere vær med at svare på det her indslag hvis det er for at fortælle mig at de jo tænker på hvad der er bedst for barnet og at jeg skal nyde den sidste tid for gider ærligtalt ikke at høre på det... Og undskyld jeg er sån en brokrøv!!!

18-01-2012
Addie
Addie

Puha det er svært ikke at være helt vild misundelig! De sidste par dage er der 3 af mine bekendte der lige har født... Sys jeg kan mærke min iritation kommer igen :(

23-01-2012
Addie
Addie

Gør det ondt?? Sys jeg har hørt noget om at det gør temmelig ondt.. Håber bare jeg er moden nok til at det kan lade sig gørre.. men ja der er jo ikke så meget at gøre ved det og ser sån på det at selv om jeg sys det er træls og de er dumme alle sammen så har jm'erne trodsalt mere forstand på hvad der er bedst for mig og barnet end jeg selv har.. og de vil jo bare det bedste for os..

Men jeg sys godt nok stadig det er træls!

19-01-2012
Addie
Addie

Jeg besluttede mig i går for at så kunne det hele også bare være ligemeget og så skulle jeg bare forkæles rigtig meget. Jeg bestildte så en tid til frisør til i dag (Glæder mig) gik ud og købte ind til en lækker 3 retters menu så manden og jeg kunne hygge om aftenen.. I dag er jeg så faldet lidt ned igen og jeg ringede i morges ind og snakkede med min jm og forklarede at jeg var utilfreds med det og hun tilbød mig en tid på onsdag den 25. til at få løsnet hinde hvis jeg er moden nok til det.. Jeg tror bare jeg må se i øjnene at hun kommer når hun kommer og så bare satse på det ikke kan gå lige så galt som min sidste fødsel...

Men tak for alle de godt råd og forståelsen for mit raseri ;) Det hjælper meget at høre det ikke bare er mig der er noget galt med...

19-01-2012
Addie
Addie

Vælger ikk at kommenter på selve indlægget.. Men bonusmor (et eller andet nummer) det der kan man da IKKE engang foreslå for sjov!!!

18-01-2012
PepsiMax
PepsiMax

Masser af krammer og tanker til dig :-) Hvor ville jeg dog gerne kunne hjælpe dig.....

18-01-2012
haagen1
haagen1

Tak Tak alle sammen! Det er rart med lidt forståelse.. Jeg er godt nok ved at gi helt død i det hele.. Har flere gange taget mig selv i at tænke at jeg ville ønske jeg aldrig var blevet gravid og så får man jo bare vildt dårlig samvitighed over det for når lillepigen engang kommer ud så er hun jo det hele vær... Jeg sys bare det er så hårdt at have det så dårligt og samtidig have en livlig 2 årige og en mand der kun er hjemme i weekenderne :( Er total grædefærdig!

18-01-2012
Addie
Addie

Du er ikke en brokrøv.... slet ikke. Hvor kan jeg godt forstå dig, det er pisse hårdt at være gravid med komplikationer. Syntes det er noget svineri at der er forskel på JM! Bør være ens regler for alle. Pøj pøj søde ven :-)

 

Kram

18-01-2012
haagen1
haagen1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...