Har en konflikt med mig selv.. hmpf

Ja jeg har bare lige brug for at lufte min konflikt med mig selv... Jeg ved jo godt hvad det hele bunder i.. men sagen er den at det værelse der skal være Lucas faktisk er pakket sammen imorgen. Hvis min far kan hjælpe min mand i weekenden med at stille på loftet og kører på genbrugsen.. så er det tomt.. OG nu begynder min konflikt: Skal - Skal ikke begynde at indrette og købe møbler? hmm.. Jeg ved jo godt det bunder i vores oplevelse sidste gang.. men er jo også længere end jeg var der og tager vi til Ikea weekenden om en uge, er jeg næsten i uge 25 hmm... Magter bare ikke at tømme et børneværelse igen :´( Jeg har fået ordnet resten af huset - og jeg går jo bare hjemme og mangler noget at lave.. så kunne det måske være meget sundt at hygge med det? Der mangler jo faktisk meget der skal købes og der er "kun" 4 mdr til han kommer og jeg har intet købt andet end lidt tøj og 2 billeder, og vi har intet.. hmmm... glæder mig faktisk til at skal indrette værelset, men tror lige jeg skal over den hurdle jeg skulle med tøjet.. Havde lige brug for at lufte det...

18-01-2012
Minnie83
Minnie83

Jeg synes du skal lade dem tømme værelset også lade det vokse lidt på dig, og bare tage det i et tempo som du synes ikke er at yde vold mod dig selv :)

Og bare fordi man har købt møblerne er det jo ikke ensbetydende med at man skal sætte det op :) og IKEA har jo ingen returgrænse hvis man skulle fortryde :)

Håber du finder modet til det, når tiden kommer :)

18-01-2012
Ryoko
Ryoko
Baby på 16 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...