Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kronisk eksem.?!

noglen som har fået dette via deres job? og har fået anerkendt det ved ask.? går simpelthen og bruger alt for meget energi på det ( om den evt kunne blive afvist) syntes simpelthen det er så træls med den lange vente tid. sagen blev anmeldt i sommers. og har endnu ikk hørt om den bare er anerkendt eller afvis. så er der nogle der ude der har lidt viden omkring dette, må i meget gerne dele det :)

18-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

30-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

tusinde tak for svar,

så har jeg et ½ års vente tid endnu

22-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

opper den lige :)

21-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

momarå, kan du huske hvor længe der gik fra du anmeldte til de kom med afgørelsen i sagen?

20-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

hold da op, så er mit eksem jo næsten ingenting samlignet med dit. får kun sår hvis jeg er så dum og får kløet hul på vablerne ( hvis man kan kalde det dét)

det har du så evigt ret i. men syntes nu os dit eksem lyder til at det ligger i den slemme ende, troede egentlig mit var slemt, men sådan som du beskriver dit. tror jeg at jeg er glad for mit ikk er varer

20-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

hold da op, 5 år? det var ski lang tid.

- du må da være meget præget af det, når du har en men grad 30%. min problematisk ligger i jeg faktisk aldrig har sygemeldt mig pga. da jeg ikk anede det kom pga arbejdet for her i dec i år. men er så sygemeldt på det nu. efter det er kommet frem det er derfra jeg får det. og vil jo helst gerne slipper for det. og nu efter de har fundet årsagen og jeg ved hvad jeg skal gøre, har jeg faktisk næsten ingenting tilbage, og ønsker bare ikk at få det i udbrud igen.

okai, vidste ski ikk jeg havde sådan en, altså sagbehandler. men det må jeg lige finde ud af. tak for svar :)

19-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

glemte da helt spørgsmålet til revalideringen; har hørt fra en bekendt at når man er underbehandling for revalidering kan man hverken få sygedag penge eller andet støtte ved du om dette passer?

18-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

hov glemte helt og hører nu hvor du havde børne eksem i barndommen blev de mengrad nedsat pga dette. ( mener jeg at have hørt.) ja man hører jo en del når folk får nys om at man kører sådan en sag, syntes bare det er svært at sortere i hvad der er sandt og forkert.

18-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

først tak for svaret blev da klogere, har dog lidt flere spørgsmål.

ang revalidering, mener fagforeningen sagde at dette skulle jeg nok ikk sætte næsen op efter pga min unge alder, er 23år. syntes bare ikk det kan være rigtig, har aldrig haft eksem før i barndommen, før jeg startede i lærer som kok og har så levet med det en del år indtil jeg kom til at snakke med en på fagforeningen om eksem hvor han fortalte at det nok var arbejdsbetinget, havde på daværende tidspunkt allerede været ved speciallæge som havde taget en del prøver og det fra min arbejdsplads og kunne ikke finde frem til hvar årsagen var. og vi blev enige om at jeg ikk skulle komme der mere pga en sur chef(over at skulle have fri hele tiden)- men en overlæge på ouh fandt så årsagen og kaldte det moderate kronisk kontakt eksem. ved vand (vådtarbejde)

årrh altså alle de tænker der flyver i gennem hovedet, nogle gange tænker jeg det ville være nemmere at bare glemme det hele også lærer og leve med det. som overlægen sagde han kunne ikk sige at jeg aldrig kom tilbage til kokke faget, hvis man kunne mindske håndvask? hvilket man jo ikk kan.

du skriver du fik over 15% i men. grad, hvor fik du de sidste fra? også lige et spørgsmål mere, så må du vel osse have fået erhverevnetab (hedder det ik det?) når det er over 15 %

 

ja underskylder lige lidt for de dumme spørgsmål

18-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

Har haft meget eksem som barn, som gik væk i teenager alderen. Det blussede så op igen da jeg fik uddannelsen som sosu hjælper. Denne gang blev det bare meget værre og kom også over næsten hele kroppen. Efter 3 år, finder lægerne først ud af det er handskerne jeg er allergisk over for, hvilket betyder mit allergi er blevet virkeligt slemt og gør at jeg nok aldrig slipper for det igen. :(

Jeg har fået at vide det bedste er at få andet 'tørt' job, men det er jo svært lige nu..

Og har som dig ikke råd til su, så har søgt om revalidering til en anden udd.. Men det tager virkelig også lang tid for kommunen at beslutte det, så ved ikke hvad det hele ender med.

Lige nu går jeg hjemme på barsel og min eksem er væk, frygter når jeg skal starte igen sidst i feb.

Min men grad er over 15 %.

10% er på hænder og resten på 5 % er resten af kroppen. Mener sagen skal tages op inden for 5 år, men kan også senere, men så skal en special læge med ind over.

Du kan endelig spørge om det du er i tvivl om, svarer gerne hvis jeg kan :)

18-01-2012
Mette1184
Mette1184

tak for svar mette, er det alene håndeksem du har? jeg har kronisk aktiv eksem på hænder ikk så slemt nu da jeg har fået anslået det er pga vådt arbejde så skåner hænderne ved håndvask, men ellers er det på fødder og ben , og mave har også lidt på armene.

jo tålmodighed er en dyd, er det ikk så'n man siger, men syntes det er svært. pga andre omstændigheder. ville gerne i arbejde men har simpelthen ikk råd til su på nuværende tidspunkt.

det er da dejligt at sagen kan genoptages ved evt forværing?! er dette meget normalt eller.?

syntes også det er svært pga fagforeningen snakker i mén grad mht hvor meget de mener den skal være. men har intet forstand på det.

må jeg spørger hvad du fik? altså i men grad? du skal selvfølgelig ikk svarer, hvis dette er at gå for tæt på.

18-01-2012
rkastrupsen
rkastrupsen

Hej..

Jeg har fået eksem af mit job.. Hånd eksem. Og det er blevet anerkendt som arbejdskade.

Selve sagen tog lang tid fordi de skal have en masse oplysninger, ved egen læge og special læge.

Kan ikke huske præcis hvor lang tid, men ihvertfald mere end et halvt år, så tror du skal have lidt tålmodighed (selvom det kan vær svært) du skal sikkert nok snart få besked.

Jeg fik en erstatning og mulighed for at tage sagen op igen, hvis eksemmet blir værre.

Held og lykke med det, og håber du får det anerkendt.

Knus :)

18-01-2012
Mette1184
Mette1184
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...