Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Godmorgen ;)

Hvad skal I lave idag ?   Jeg skal snart afsted og have koebt en foedselsdags gave til en af Gustavs venner, som skal bruges imorgen Vi faar lavet en t-shirt hvor der skal staa " 2 cool 4 school"   Som en overraskelse laver jeg en til Gustav med " 2 fast 4 you" Mathilde skal ogsaa have en med : Very Beautiful Person   Victor har allerede en med "Victor rules!"   Manden skal have en med "Daddy cool" Ellers skal der vaskes sengetoej, rengoeringskonen er her, jeg skal have bagt en kage til i eftermiddag/aften, da alle 3 unger skal have venner med hjem idag efter skole :) I aften skal Victor vaere laenge oppe med manden og jeg, en af de goder man har som den aeldste i flokken af boern ;) Weekenden byder paa mange planer Fredag skal Mathilde til Gymnastik, Gustav skal til fys, Victor skal med nogle venner i biffen, Gustav skal til foedselsdag og om aftenen skal vi over til nogle venner og ha et glas roedvin Loerdag er der lektier, vi skal have loebegruppe, og saa skal vi have ryddet op udenfor i alt det srammelt vi alligevel ikke bruger !   Hav en fantastisk dag alle sammen :)

19-01-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg har afleveret Tiffany i skole. Lidt for sent, for hun var i oprør mod hendes diabetes idag, så det tog lang tid at få morgeninsulinen.

Victoria er hjemme, for hun hostede meget igår. Paulina er hos bedstemor til imorgen.

Kl 12,30 skal vi i diabetesambulatoriet.

kl 16 skal Tiffany til gymnastik

kl 16,30 skal Victoria til ridning

Manden skal mødes med nogle gamle kolleger, så jeg er selv med pigerne i aften.

Hvis alt går vel, så vil mor gerne til zumba og så må tøserne jo med.

Så den bliver vidst lidt småhektisk i dag..

19-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Godmorgen til dig også

 

Her har Rikke fået lov at holde fri, for at hygge med Moar:-) Regner med vi skal have samelet den nye reol jeg har købt til Freja, have skilt den ad hun har nu, sløbt den op på Rikkes væresle og have dem samlet igen!

Og så skal vi nok en tur ud i en stofbutik som har nogle vilde udsalgs tilbud;-)

Og så venter vi spændt på at høre fra min søster, som skal til møde i dag på familie ambulatoriet i Herning; have uge 24 undersøgelse ved den nye JM hun har fået, og have en lang snak med hendes sagsbehandler omkring bolig mm

 

og ja, så skal det bare hygges med Rikke:-)

19-01-2012
AKBR
AKBR
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...