Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Feriecenterhus i Jylland med plads til 8 voksne og 5 børn

2 af dem er 8 og 6, de tre sidste alle under 3. Kender I til et feriecenter, hvor vi vil have mulighed for at bo i samme hus alle sammen? Med mindst 5 soveværelser (to af de voksne er singler) og gerne med badeland og andet sjovt lige om hjørnet. Jeg har selv lige kigget på SeaWest og Jesperhus, men de kan ikke umiddelbart opfylde vores krav. Helst i Midtjylland, men andre dele af halvøen har også interesse (hvis det går helt galt, kan vi også lokkes til Fyn). Ellers må vi dele os op i to huse ligesom vi gjorde sidste år i SeaWest, men det er bare lidt besværligt at hygge alle sammen om aftenen, når der er børn, der sover i begge huse ... Så håber nogen kan hjælpe! :)

19-01-2012
Lofl f
Lofl f

nej hjemmeside er ikke god for arrild ferie men det er total lækket område og de har stor huse og der kanon service dernede, har selv være der 4 gange og hver gang har det være i top og der masse af mulighed for 1 dags ture i område

20-01-2012
gotulle
gotulle

Ja, lige præcis Hellegaard. Det faldt mig slet ikke ind, at det kunne blive et problem. Så det er godt, at vi er opmærksomme på det. Jeg synes også, at det ser fedt ud på billederne! :)

Zak: Du lyder som den perfekte vært! Vi glemmer nemlig, at det kan være, folk ønsker kaffe. Vi har aldrig haft det i huset, fordi vi ikke selv drikker det, og de mennesker der for det meste kommer her, tager fint til takke med te eller evt. varm kakao. Det er altså ikke fordi jeg har noget i mod, at folk drikker kaffe, men jeg tænker bare ikke på det.

Mortobe: Havde ikke lige set, at du havde skrevet. Jeg tror først vi ser, om vi kan få det til at lykkes i et feriecenter. Det er meget rart, at nogle kan tage i badeland og andre i legeland uden man skal forskellige steder hen. Men ellers er det helt sikkert en ide med et stort sommerhus. Har du et, du kan anbefale? ;)

19-01-2012
Lofl f
Lofl f

Tusind tak for svar!

Jeg er da blevet helt vild med Skallerup Klit, selv om vi så ikke alle kan få egne værelser. Har skrevet en mail til de andre, om vi kan få det til at gå op. Og så håber jeg, at alle gider tage helt derop - min far bor helt nede ved grænsen og min ene bror i Kbh, så det er jo noget af en tur! Men tak forbi du lige gjorde mig opmærksom på, at de skal tillade antallet af gæster, Hellegaard. Jeg tænkte kun på, at der skulle være sengepladser (vi har tre rejsesenge, så de små skal nok kunne sove også - hvis der altså er plads til at stille dem et sted).

Ellers bliver det nok SeaWest igen i to boliger - for bortset fra dette, var vi meget glade for at være der. Vi forsøgte også en aften at bruge babyalarm, men den blev ved med at bibbe, så det gik ikke rigtigt. Jeg var også glad for, at det ikke var mig, der skulle "efterlade" mit barn i nabohuset. Ville være totalt bange for, at det begyndte at brænde, mens vi sad og hyggede os ved siden af.

Zak: Så tager vi hellere til Esbjerg en dag, hvor vi ikke har hele den pukkelryggede med - og gerne, hvis der serveres andet end kaffe! :)

Arrild Ferieby Center har en god placering for os, men jeg må indrømme, at hjemmesiden ikke sælger særligt godt.

Tusind tak for svar, nu har vi noget at arbejde videre med! :)

19-01-2012
Lofl f
Lofl f

ariild ferie by den ligge i sønderjylland ikke langt fra rømø eller tyskland og der lækket badeland

19-01-2012
gotulle
gotulle

Ville tage til Seawest og medbringe en babyalarm ;-)

19-01-2012
Johannesmor
Johannesmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...