Beauvais= Semper???

Vidste i det? Ja det var gået min næse forbi i hvert fald. Stod i Bilka idag for at købe MME til tøsen, hvor der så kommer en 17 årig knægt og fortæller mig at Beauvais er udgået. Spør ham så hvad der så ligner Beauvais mest, for man må jo ikke bare skifte mærke, hvortil han svarer "jamen de er jo allesammen ens" ØHHH hvad, han vidste tydeligt vis ikke hvad han snakkede om.   Har så en veninde hvis onkel arbejder hos Beauvais, og han siger så at Sempers MME sku være det samme, men på Sempers hjemmeside står der at Beauvais MME udgår, og blir til Allomin i stedet for som sku være det samme, men når man kigger på ingredienserne er et overhovedet ikke det samme. Hvad gør i andre????

19-01-2012
stormavse
stormavse

har brugt semper grød og mme til min søn og det var fint, ingen forskel . der var flere portioner i semper grød til færre penge, men det er nu også næsten 1,5 år siden at han fik grød.

20-01-2012
moni
moni

Ja må på jagt i butikkerne imorgen og så bare håbe på der et sted er lidt tilbage... Synes bare det er vildt ringe at de bare gør sådan nogen uden at indformere om det overhovedet...

19-01-2012
stormavse
stormavse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...