Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Beauvais= Semper???

Vidste i det? Ja det var gået min næse forbi i hvert fald. Stod i Bilka idag for at købe MME til tøsen, hvor der så kommer en 17 årig knægt og fortæller mig at Beauvais er udgået. Spør ham så hvad der så ligner Beauvais mest, for man må jo ikke bare skifte mærke, hvortil han svarer "jamen de er jo allesammen ens" ØHHH hvad, han vidste tydeligt vis ikke hvad han snakkede om.   Har så en veninde hvis onkel arbejder hos Beauvais, og han siger så at Sempers MME sku være det samme, men på Sempers hjemmeside står der at Beauvais MME udgår, og blir til Allomin i stedet for som sku være det samme, men når man kigger på ingredienserne er et overhovedet ikke det samme. Hvad gør i andre????

19-01-2012
stormavse
stormavse

har brugt semper grød og mme til min søn og det var fint, ingen forskel . der var flere portioner i semper grød til færre penge, men det er nu også næsten 1,5 år siden at han fik grød.

20-01-2012
moni
moni

Yep, jeg fik også et chok da jeg så at beauvais var væk fra hylderne, ledte nu ellers længe efter det ;0)

19-01-2012
nettemus2
nettemus2

Ja må på jagt i butikkerne imorgen og så bare håbe på der et sted er lidt tilbage... Synes bare det er vildt ringe at de bare gør sådan nogen uden at indformere om det overhovedet...

19-01-2012
stormavse
stormavse

nu bruger jeg nan pro 2 så har heldigvis ik det problem.

men lærke er meget utilfreds med sempers fuldkornsgrød som også skulle være den samme som beauvais, men det er det på ingen måder.

hvis jeg var dig ville jeg jage efter de sidste mme også stille og roligt begynde at gå over på et andet mærke, der er jo ikke rigtigt andet at gøre. iøvrigt kan det jo være de ikke har nådet at lave den nye allomin.

19-01-2012
nettemus2
nettemus2
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...