Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

På vores tavle står der, at vi mangler:

mel, æg, smør, mælk, sukker, kakao, bagepapir og sikringer(!). Man skulle tro, at vi planlægger at bage chokoladekage, men det er nu helt tilfældigt at vi mangler disse ting. Det var nu alligevel ikke nogen helt dårlig ide at bage en kage i morgen, når der er købt ind! :)

19-01-2012
Lofl f
Lofl f

Han har faktisk tilbudt at komme og passe ham nogle gange - altså i fremtiden. Problemet er bare, at han altid går og venter på svar på en prøve fra lægen (der er aldrig noget med prøverne, så må man jo testes for noget andet). Og ja, han kan være meget overtalende! :)

19-01-2012
Lofl f
Lofl f

Zak: Det endte med, at ingen af os ansøgte! Jeg havde ellers brugt tid på at skrive en supergod ansøgning på vegne af min mand, da jeg tænkte, at det ville være bedst, hvis han fik det. Og så blev det lidt svært at skrive min egen, når den ikke skulle være en nøjagtig kopi. Men han var så blevet enig med sig selv om, at han ikke havde lyst til at søge nu, men bare ville koncentrere sig om at blive færdig. Og så fik min far overtalt mig til, at jeg også skulle se at blive færdig. Kan ikke huske hans nøjagtige argumenter lige nu, men det virkede fornuftigt.

Jeg regner med at gå i gang med specialet 1. marts, så er ikke i gang endnu. Og det bliver også der omkring min mand går i gang, han har også nogle eksamener, der skal overstås inden. Hvis vi ikke skulle blive færdige med specialet inden for de normerede 6 måneder (og min su ryger), så tror jeg, at vi kan låne penge af min far. Der er renten garanteret mindre end ved su-lån.

Og ellers går min tid meget med at spekulere over hvornår jeg kan tillade mig at forsøge at blive gravid ...

19-01-2012
Lofl f
Lofl f

Men så kan vi da bage en kage, hvis det bliver varmt! :)

19-01-2012
Lofl f
Lofl f

Ej altså, det her handlede om kage, og nu skræmmer I mig!

19-01-2012
Lofl f
Lofl f

Nu gør I mig helt bange!

Vi har faktisk ikke en brandalarm, den vi havde skulle have skiftet batterier og begyndte at bibbe, og da vi puttede nye i, fortsatte den med at larme. Og så har vi ikke fået købt en ny ... :(

Men vi har da forsikringer!

19-01-2012
Lofl f
Lofl f

ja, du har helt ret Aricana, den er ikke supersmart. Dog har vi en mistanke om, at den er sat dårligt til i stikket i loftet. Det var min kæreste selv der gjorde det, da vi flyttede ind, og han havde noget bøvl med det (og er ikke håndværker på nogen måde), så vi taler lidt om at få en elektriker til at se på det. Nu har vi taget pæren ud og bruger den ikke.

Men jeg tror også, at hele elinstallationen, der er for gammel. Hvilket naturligvis heller ikke er betryggende. Det er godt, at vi har sikringer!

19-01-2012
Lofl f
Lofl f

nej, vi mangler bare sikringer. Lige som vi bare mangler de andre ting. Sikringerne springer hele tiden. Man må i hvert fald ikke have noget i ovnen, vaskemaskinen i gang, koge vand, se tv og støvsuge på samme tid, så ryger de! Og så har vi en lampe, som vi ikke må tænde, så ryger de også.

19-01-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...