Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad bringer dagen ?

Godmorgen til jer alle :) Her er manden koert ud og faa lavet Gustavs ur, der skal ny rem paa. Det gik i stykker i gaar aftes og han kan simpekhent ikke undvaerre det Mathilde er cyklet til gymnastik, drengene spiller PS3, jeg har ryddet op efter morgenmaden og ordnet gulve Over frokost skal baade Victor og Gustav koeres til en foedselsdag (2 forskellige steder, i hver sin retning!) Saa vil jeg ud og loebe en tur, for foerste gang i 3 !!uger, nu er jeg endelig holdt op med at bloede efter min abort og jeg foeler mig i den grad klar til en loebetur. Har faktisk ikke vaeret ude at loebe siden kort efter jeg fandt ud af jeg var gravid, i julen. Er godt nok spaendt paa hvad kroppen siger til det, det bliver nok naeppe en 10km jeg springer ud i idag *gg* I aften skal vi over til nogle venner og have et enkelt glas roedvin (naar vi alligevel henter Gustav der fra foedselsdag)   God dag til jer alle :)

20-01-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg har fri og skulle egentlig først starte på mit nye job d 1.2 efter endt udd. Men min afd spl har lige ringet og nu skal jeg på vagt i morgen.

Det bliver lidt mærkeligt og jeg er spændt på om jeg kan lade assistent rollen blive der hjemme og finde den indre nurse frem :)

Ellers skal vi bare hygge i eftermiddag, Alma skal have en veninde med hjem og overnatte.

20-01-2012
almasmor
almasmor

Jeg er blevet sendt hjem fra arbejde... Ligner bæ og er virkelig snottet. Mine kinder, tænder/gummer, pande er ved at sprænge.

Så jeg vil blive i min seng til mine børn skal hentes.

20-01-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg har de 2 store hjemme i dag. Victoria hoster og har lidt feber og Tiffany er dødtræt. Den mindste kommer hjem fra et par dage hos bedste i eftermiddag.

Så skal der nok handles og ryddes op. Burde ringe rykke kommunen efter en afgørelse på orlov og medicinbevilling.

20-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Jeg skal til jobsamtale kl 9:30. Derefter skal jeg se om jeg kan samle mig om at få ordnet en masse vasketøj og gå en tur med støvsugeren.
I aften tager vi sofaen på ryggen og slapper max af :-)

20-01-2012
Muster
Muster
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...