Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hold kæft en omgang lort! (samtale update)

Er nu hjemme igen efter jobsamtale. Det gik da helt ad helvedes til. Synes ikke at jeg fik sagt ret meget og det jeg så FIK sagt var en omgang mundlort! Fik overhovedet ikke solgt mig selv. Det var nærmest helt pinligt! Ved godt at jeg i forvejen ikke rigtig havde nogen chance for at få jobbet, men nu har jeg da spoleret min mikrochance fuldstændigt!!!!! LORT! LORT! LORT!

20-01-2012
Muster
Muster

Dejligt for din studiekammerat! :-)

Kan godt forstå at du blev hylet lidt ud af den med 5 mennesker. Jeg har 1 gang været til samtale hvor der sad 13 mennesker!!! Jeg blev overvældet over alle de mennesker der sad og glodede på mig og fik vist ikke sagt for mange kloge ting - Jeg fik det heller ikke. (Heldigvis, for jeg fik det job jeg hellere ville have *S*)

Måske skulle du spørge inden torsdag, hvor mange der er til stede ved samtalen? Bare så du ikke bliver hylet ud af den pga det?

20-01-2012
Johannesmor
Johannesmor

Fik ikke jobbet, men det gjorde hende jeg troede der ville få det, heller ikke. Stillingen gik til en anden, som jeg har læst sammen med og som jeg kørte med til Århus. Synes at det er SÅ sejt og er VILDT glad på hendes vegne. (er måske også lidt skadefro over at hende den anden ikke fik stillingen *gg*).
Men ja Metax, der var nok en mening med at jeg ikke fik jobbet. Jeg har en fast stilling nu på børneamb som spl, men vil jo gerne have et job som shpl ;-)
Måske der er mere held på torsdag hvor jeg skal til samtale vedr en stilling som shpl på et asylcenter :-). Og hvis ikke der er det, ja så får je da i det mindste noget erfaring i at være til jobsamtale og bliver klogere på hvad det er de gerne vil høre ;-)

20-01-2012
Muster
Muster

Oev sveske :( Stort kram til dig

Hvornaar ville du hoere noget fra dem ?

 

Lidt opmuntring, jeg kan huske du vist til den sidste samtale ikke mente det var gaaet godt og du fik jobbet ;) Taenk nu HVIS det samme sker her (kan du maerke det, jeg proever at skabe lidt positiv stemning), ved ikke om det kan lykkes i det skrevne sprog...?

 

Kram, du ved hvor jeg er

20-01-2012
schweizmor
schweizmor

SSabrina

Der var ikke kun én på den anden side af bordet. Der var 5 (FEM!!!!)

20-01-2012
Muster
Muster

Også lige et kram herfra. Træls at tage fra en samtale med den følelse og så lige op til en weekend :/

20-01-2012
tulle97
tulle97
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...