Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Så bliver man enlig mor

Ja, som overskriften lyder, så skal jeg nu starte et nyt kapitel i mit liv sammen med min dejlige datter, som enlig mor. Manden og jeg har jo skændtes siden prinsessen kom til verden for 14 mdr siden. (som nævnt i et tidligere indlæg, der jo nu er slettet pga. ny liberoside) Men vi er kommet til den enighed om at vi skal bo hver for sig, så jeg skal have fundet en bolig hvori jeg og A kan få en ny hverdag op at køre. Dette gør jo så osse at hun skal flytte DP, hvilket jeg er lidt ked af, for hun er blevet så glad for DP-moren, men da vi flytter til en anden kommune for at være i nærheden af min side af familien så må det jo være sådan. Vi føler begge at det er det rigtige tidspunkt at gøre det. For det kan jo være A ville føle det er hendes skyld at mor og far går fra hinanden, hvis hun var ældre. Jo det bliver hårdt, men jeg føler det er det helt rigtige at gøre.   Ved ikke om jeg forventer svar fra folk, men skulle lige have det ud.

21-01-2012
Lillemor1210
Lillemor1210

Hej piger.

 

tusind tak for jeres søde ord. :)

Ja det gavner slet ikke nogen, hvis vi blev sammen. Og følelserne er der vist heller ikke rigtig mere mellem os. Så det er bare med at komme væk og starte på det nye kapitel i vores liv.

Det er underligt, at skulle flytte fra det liv man har her i denne by til et nyt liv i en helt anden by. Men på den anden side så glæder jeg mig faktisk til at starte på en frisk, sammen med A. Der er bare så meget der skal tænkes på. såsom: Får jeg nu den lejlighed jeg gerne vil have. Får A en DP-plads i nærheden af det hjem vi får og vil hun falde til der, som hun gjorde ved den gamle. Kan vi få det til at løbe rundt, økonomisk

osv osv.

 

Jeg ved vi nok skal komme til at klare den, men man tænker jo alligevel over tingene flere gange. Men fortryder ikke vores beslutning.

23-01-2012
Lillemor1210
Lillemor1210

Det lyder som om I har fået talt sammen og kan gøre det stille og roligt nu, uden panik? ALtså så du stille og roligt kan finde et nyt sted at bo, plads til den lille, osv.
Det lyder rigtig godt og som den rigtige beslutning :-)

 

Kram

21-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Pøj pøj - tror også at selv små børn fornemmer hvis ikke mor og far er glade sammen, og det er bedre med glade forældre der bor hver for sig, end triste forældre der krampagtigt holder fast i noget der ikke kører... Og her.. Nu er det jo set før at man alligevel ikke kan undvære hinanden, og skulle det være tilfældet er det jo bare glædeligt, og så må I tage den derfra :-)
Tror for mange at livet ikke altid er blevet som de havde tænkt... Det er bare ligeså stille blevet sådan her...

21-01-2012
Mil
Mil
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...