amme "afvænning" STOP :P Hvordan gjore i??

Har en dreng på lidt over 12 månder. Synes stadig det er hyggeligt at amme ham og han elsker det. Men får ikke særlig meget søvn om natten på grund af at han stadig vil have mælk fra mig når han vågner. Synes jeg er ved at have prøvet alt. Prøvet at give ham vand i stedet og flaske ko mælk når han vågner, men så bliver han mega sur og skriger. så præver jeg at tage ham op i mine arme men hjælper heller ikke rigtig. Gør ham bare mere gal og så kan jeg næsten ikke få ham til at flade til ro igen andet end hvis jeg overgiver mig og giver ham prystet. hans far er begyndt at tage over så han giver ham en flaske at sove på når han skal i søvn. Men han reagere ikke på hans grad eller skrig og kan ikke hjælpe mig og natten. Kunne godt bruge lidt mere søvn on natten. Har i nogle gode råd???

21-01-2012
sommerfugl27
sommerfugl27
Barn på 3 år og 8 måneder

Jeg stoppede med at amme da Nor var ca. 13 mrd. men hvis det stod til ham lavede han ikke andet tror jeg. Synes også at amning var rigtig hyggeligt, men synes også at han blev for stor og at han jo ikke rent fysisk havde så meget brug for min mælk mere.

Nor stoppede med at spise om natten da han var ca. 10 mrd. og det var udelukkende ved at farmand tog kampen om natten, for lige så snart Nor kom i nærheden af mig så skulle han bare have mælk og det kunne kun gå for langsomt. Det tog vidst nogle uger, og nogle gange var det nogle seje kampe, og det lykkes kun hvis begge forældre er 100 % enige om at stop er stop til nat-snack. Hvis man står helt fast kan barnet mærke det, selvfølgelig vil han stadig brokke sig, men det er nemmere for barnet at forstå hvis det kan mærke at mor og far virkelig mener stop.

Jesper var også rigtig dårlig til at høre Nor om natten, men det blev løst ved at jeg simpelthen vækkede ham når jeg hørte Nor. Selvfølgelig er det træls for far at få "ødelagt" sin nattesøvn, men der tænkte jeg: "jamen nu er det fars tur til dårlig nattesøvn og det varer jo kun nogle uger i forhold til mine MÅNEDER med natte-fest med baby".

Men held og lykke.

28-02-2012
FrkPrincess
FrkPrincess

Hmm... Lyder som om det bliver lidt en opgave, så det vil jeg ikke kloge i. Her gik det lidt af sig selv - de gik ikke så meget op i det længere efter ca. 9 måneder og så efter en 3 dage var det bare ved at være det....
Men pøj pøj! :-)

21-01-2012
Mil
Mil
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...