Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Jeg burde slet ikke være på nu

M og jeg skulle nemlig have været til fødselsdag ved hans kusine i dag. En togtur på 3 timer sammen med min lillebror. I går aftes var han dog temmelig varm, det samme da vi gik i seng i går. Lidt sløj var han i morges, men jeg vurderede alligevel, at vi skulle af sted, for han virkede ikke så medtaget. Desuden havde jeg gaverne fra både os og min bror, og dem skulle fødselsdagsbarnet da have! :) Da vi kom ind i toget ville han ikke have flyverdragten af, og jeg tænkte, at jeg lige ville give ham lidt tid, før jeg prøvede igen. Lige pludselig blev han bare helt hysterisk, som om noget gjorde helt ondt og skreg i vilden sky. Og da han i forvejen havde lidt feber og flyverdragten på (dog var den åben), fik han det sindssygt varmt og blev endnu mere ked af det (skreg). Så efter 40 minutters togtur besluttede jeg at stå af på et trinbræt og tage det næste tog hjem. Vi skulle heldigvis ikke vente særlig lang tid, og han nåede at køle godt ned, så han var helt rolig, da vi kørte hjem. Faldt i søvn få minutter efter vi kørte og vågnede først, da vi kom ind på banegården i Århus igen. Der hentede hans far os, og så hentede vi lige mad på burger king, som vi tog med hjem. Hjemme spiste han med højt humør og har leget fint lige siden. Nu sidder vi så her alene hjemme, når vi kunne have hygget med familien. Det er lidt træls, men det er selvfølgelig dejligt, at han har det godt igen. Vi skulle havde sovet der til i morgen, så hans far får heller ikke lov til at få en god nats uforstyrret søvn. Jeg kan ikke huske præcis hvornår han sidst havde feber, men jeg tror det var i sommerferien, hvor vi skulle til Libero-møde hos Schack. Der valgte jeg også, at vi begge skulle af sted, og der gik det heldigvis godt. Det skal åbenbart lige ske, når vi skal noget, som jeg har glædet mig til. Vi kommer forhåbentlig af sted næste gang! :)

21-01-2012
Lofl f
Lofl f

nej, det kan jeg ikke på min telefon. Desuden er der mange huller i forbindelsen, når man kører vestpå, så man ville ikke engang rigtigt kunne føre en telefonsamtale. Men så sag jeg da og slappede lidt af! :)

21-01-2012
Lofl f
Lofl f

Tak! Han har det fint igen, han er ikke varm længere, bare lidt forkølet som han har været i nogle dage. Måske har de vante omgivelser hjulpet, men jeg kan nu ikke lade være med at tænke, at vi sagtens kunne have hygget os til fødselsdagen. Jeg tror måske han var træt og lidt utilpas, og da jeg også prøvede at tage ham ud af flyverdragten igen, blev det bare for meget for ham. Og så kørte det bare i ring, fordi han i forvejen var varm og blev endnu mere varm af at skrige og skreg så endnu mere. Han var helt svedt til sidst.

Måske jeg skulle have holdt ud og prøvet at få ham til at sove, men jeg var tudefærdig selv. Jeg hader, når han er helt ukontaktbar, det er bare ikke rart.

Og lidt kedeligt at køre hjem igen, når han sov, for jeg havde ikke taget noget læsestof med, da jeg jo både skulle rejse med ham og min bror. Men det var helt sikkert tiltrængt, at han fik sig en lille lur.

Nu skal I jo blive herinde og holde mig ved selskab! :)

21-01-2012
Lofl f
Lofl f

God bedring med ham, haaber han snart er frisk igen :)

21-01-2012
schweizmor
schweizmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...