Min søn bliver ked og bange :(

Den sidste måned har vi ikke kunne få min søn på 2 år og 1 måned til at sove til nat men mindre jeg sidder ved siden af hans seng og holder ham i hånden eller jeg tar ham med ind i vores seng og ligger der sammen med ham. Hvis jeg går fra ham begynder han at græde og kalder på mor. Når jeg så kommer ind til ham igen siger han "Bastian ked af det, Bastian helt bange". Jeg har egentligt ikke noget imod at skulle sidde hos ham men mange gange går der over en time inden han sover og eftersom vi snart skal have nr 2 er det jo ikke sikkert jeg har tid til at sidde inde ved ham i over en time hver aften. Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre? Det gør helt ondt inden i når han siger han er bange og ked af det så jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at lade ham skrige.. Andre der har haft samme problem?? Eller bare har et forslag til hvad jeg kan gøre??

21-01-2012
Addie
Addie

Han fik den der hej for dig og hej for mig cd i julegave og der er mange sange på han kender så må prøve med den i morgen og se hvordan det går..

21-01-2012
Addie
Addie

Hvis du nu lader ham selv være med til at vælge en lydbog med noget der er et hit pt. Eller en god nat cd med nogle af de velkendte som han kan lide når I synger dem... Mon så ikke det kunne give lidt ro ?

21-01-2012
Mil
Mil

Må prøve det med en cd og håbe det hjælper og han kan vende sig til det inden den bette kommer..

Men puha jeg sys det gør ondt inden i at han bliver bange:(

21-01-2012
Addie
Addie

Nej det kan han desværre ikke.. men han siger at mor skal sidde ved siden af og at døren skal være åben hvilket den altid er..

21-01-2012
Addie
Addie

Her har vi haft samme problem. Klarer os nu med en blanding af natlampe/vågelampe, en åben dør og sidde ved sengen og vente til han falder i søvn - alt efter hvem der putter :)

21-01-2012
tulle97
tulle97

Det vil jeg også helst men problemet er så bare at min mand køre lastbil og er sjælent hjemme fra mandag til fredag..

21-01-2012
Addie
Addie

Hos os hjalp det i den periode med enten en bestemt god nat cd (her "den lille Ole"-cd) og i en periode hjalp lydbøger... Det var lige da "Biler" kom frem... Og det gav lidt tryghed og at tingene var de samme hver aften...

21-01-2012
Mil
Mil
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...