Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Min mand kan ikke holde mig ud...

Ihvertfald ikke når jeg sover. Mine slimhinder er nu så ophævede, at jeg snorker så meget, at jeg selv vågner. Sidste gang sov han i stuen i 2-3 mdr inden jeg fødte, og så fantastisk er vores sofa altså ikke. Lige nu er jeg forkølet, hvilket jo ikke hjælper.  Jeg tænker, at jeg nok ikke er den eneste der har det sådan... Hvad har andre med-gravid-snorkere mon gjort for at afhjælpe det? Beklager på forhånd overfor alle ny-gravide der håber, at man bliver gudindeskøn og- smuk som gravid *lol* Kan også forvrænge det lidt mere med næseblod og blødende tandkød ;-)

21-01-2012
Johannesmor
Johannesmor

LOL - Skilt ligefrem Bruxmor. Når han brokker sig, så minder jeg ham naturligvis om, at det er hans skyld det hele. Ørepropper er måske ikke en dårlig ide. Det er a værd at prøve.

Men... Lidt rart at vide, at jeg ikke er det eneste graviditetsmonster ;-)

22-01-2012
Johannesmor
Johannesmor

Her er det manden der er storsnorker, og jeg sover med ørepropper.Det har været løsningen for os, så kan din mand ikke gøre det, så længe det står på.

Men jeg føler virkelig med ham, for det forpester virkelig forholdet... håber da ikke I bliver skilt inden den lille kommer til verden :-)

21-01-2012
Bruxmor
Bruxmor

He he... Det kender jeg godt... Her er der ved at være små frustrationer over mine "7 punkts vendinger" i sengen i løbet af natten, hvor man prustene skal have alle sine puder med rundt til under maven, mellem knæene osv. Osv... Og to minutter efter skal man alligevel op og tisse... IGEN!

21-01-2012
Mil
Mil

min mand påstår også, at jeg snorker når jeg ikke er gravid. Det er naturligvis løgn og latin! Dog hørte jeg ikke flere klager, da jeg var gravid. Men jeg blødte fra mit tandkød!

21-01-2012
Lofl f
Lofl f

Hehe jeg har også problemer med slimhinderne min min mand sover heldigvis så tungt at hvis han bare falder i søvn før mig høre han ikke det mindste ;)

21-01-2012
Addie
Addie
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...