Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

success på potten..

Min datter på snart 19 mdr. har i en længere periode vist stor interesse for at komme på potten og har efter hvert bleskift (her hjemme. ved ikke med dp) bedt om at komme på potte og tisse. Hun har siddet der troligt hver gang i min 5min inden hun har mistet interessen og fået en ble på.. I torsdags tissede hun så første gang på potten og jeg tænkte.. ja, hun var vel heldig.. Men i dag bad hun om at komme på potten og lagde sørme en lille lort.. ;)  Mor er lidt stolt ;) Helt ærligt så tænker jeg lidt: Sejt nok, hvor er hun "dygtig" Men samtidig tænker jeg, at det er urealistisk at hun skal til at gå på toilet og "mærke" at nu er det nu... Det er nok mest fordi hun synes det er lidt sjovt at sidde der med rumpen bar,men kan alligevel ikke glemme at der har været success 2 gange.. og vi presser hende på ingen måde, hun vil bare gerne på potten..  Hvor gamle er børn normalt når de pottetræner og blir bevidst om prut og tis osv.. Må indrømme at jeg egentlig synes det er lidt tidligt og ville nok foretrække at hun skulle vente med at smide bleen til sommerperioden..  Mon der er nogen med erfaringer de vil dele?

22-01-2012
MissRock
MissRock

estelle Tusind tak for svar. :) Jeg har snakket med dp i dag, som fortæller at min datter kommer på potten samtidig med at den store kommer på wc.. glemte at spørge hvor mange gange..  Hun er startet pottetræning på eget initiativ, fordi min datter selv har nævnt potten. Og de andre børn blir også startet op nu her, da de er samme alder som min datter, så hun mener at de kan få glæde af at det blir noget, som de alle skal.. 

Jeg ka forstå, at jeg måske skal være lidt mere vedholdende.. som det er nu, så kommer hun ikke på potten, hvis hun siger nej tak.. Måske skal det bare være en fast rutine, ligesom bleskift...

 

Jeg er egentlig ret forbavset over, at hun overhovedet vil på den potte, for hun har så travlt på andre udviklings-områder.. troede lige hun koncentrerede sig om sproget.. haha,men der tog jeg så fejl.. ;)

24-01-2012
MissRock
MissRock

Jeg tror vi laver et "tisse-skema" så hun får "faste" tider, hvor hun får mulighed for at komme på potten. Jeg har ikke i sinde at presse hende. Jeg synes stadig det skal være hendes eget initiativ der driver projektet.. Hvor tit kommer din datter på potten? er det ca. hver 4. time eller oftere? Som det er nu,så går der oftest 3,5-4 timer inden vores datter har gjort en ny ble våd. 

Jeg tror egentlig hun kommer på wc i dp, inden hun skal sove. Men har ikke talt med dp om det. ved bare at en af de større børn har toilet-træning for tiden.

Tak for svar.. Man har ikke lige tænkt så meget over hvordan man lærer at tisse på komando... inden man blir forældre.. haha.. ;)

23-01-2012
MissRock
MissRock

Lad hende da bare lege indtil det i hvert fald er sommer, tænker jeg. Det kan jo være, hun mister interessen, men det kan jo også bide sig fast...

22-01-2012
småbltænder
småbltænder

Opper den lige.. :)

22-01-2012
MissRock
MissRock
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...