til dagplejere og andre..;O)

Har i hørt om Cupcakes for afrika ? et projekt der kører landsdækkende i hele dk lige nu... jeg spørg fordi jeg syntes det er et fedt projekt, men har snakket med flere dagplejere og forældre til børn i dagplejen der ikke har hørt om det.  

22-01-2012
gbdj
gbdj

Ja h76 dagplejeren betaler ingredienserne det er dagplejerens bidrag, og tror heller ikke du skal regne med at sælge 100 stk.. du vælger jo selv hvor mange du siger det til, og er det til 4 dp-børns forældre bliver det nok kun til de 20 cupcakes og igen så vælger du jo selv hvilken opskrift du bruger og de behøver ikke at blive dyre.. jeg har fx. solgt 36 stk. indtil nu, og betaler gerne da alle de penge jeg så får samlet ind går til børnene i afrika.. syntes det er en rigtig sød tanke og glæder mig til at bage med mine dagpleje børn..

 

24-01-2012
gbdj
gbdj

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

23-01-2012
gbdj
gbdj

hmm øv.. . skriv evt. hvilken kommune i bor i så kan jeg give besked videre til dem der står for det, eller send mig en mail på gitteelin@mail.dk så kan jeg sende mailen til jer og i kan give den videre til alle de daplejere i kender, det skulle jo gerne være et landsdækkende projekt så vi skulle jo gerne nå ud til så mange dagplejere som muligt...;O)) det er kommunerne der skal formidle mailen videre men syntes jeg oplever at det ikke rigtig sker...

så hjææælp...

hilsen Gitte der har solgt 31 cupcakes for afrikas børn..;O))

 

23-01-2012
gbdj
gbdj

slet ikke nogen der har hørt om det?

23-01-2012
gbdj
gbdj

 

CUPCAKES FOR AFRIKA

Fredag den 3. februar 2012

– laver Danmarks dagplejebørn cupcakes for Afrika

Hele indtægten fra salget går ubeskåret til hjælp til børn i Afrika, og gives til Danmarksindsamlingen 2012, fredag den 3. februar. Kagerne bestilles og betales hos dagplejerne, senest den 30. januar.

5 stk for 50 kr

 

– afgiv bestillinger fra familie, venner og kolleger, og vær på den måde med til at støtte dine børn i, at bidrage til en god sag.

22-01-2012
gbdj
gbdj

Kommentarerne er fjernet af en administrator. Læs vores adfærdskodeks, hvis du vil vide mere.

22-01-2012
gbdj
gbdj
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...