Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

skal forkæles imorgen

Jeg skal imorgen kl 9 til massage hos en der har forstand på graviditetsmassage, pga smerter i muskler. (tror jeg har været så bekymret i graviditeten at det har sat sig som spændinger) og efter det skal jeg på ose tur i Viborg og se på hyggeting til Lucas´ værelse. Kl 14 skal jeg så til fodterapeut og have den helt store tur ... ahhhh...bliver da en ny kvinde imorgen. Glædermig

22-01-2012
Minnie83
Minnie83

Det var intet mindre end fantastisk :-D... Jeg kunne også ligge på mavsen i den briks hun havde. Tror Lucas nød, at mor nød det.. han sparkede løs fra start til slut .. hehe..

Det var så godt at jeg skal afsted igen og få løsnet det sidste op... 1 time kunne ikke klare alle spændingerne.. men ihhh hvor jeg nu glæder mig.

Fødderne blev også lige ordnet og blev nurset om... føler mig som et ny kvinde :-D

i tiden mellem massage og fodterapeut, kom jeg på babyudsalg i viborg (der har jeg fodterapeut).. så nød det i STOR stil. Ligeledes ringede de fra babysam, at det puslebord vil skulle hentye på fredag var kommet.. Jeg skulle bare komme og så ville de gerne pakke bilen, da jeg jo ikke må løfte. SÅ den fik jeg også lige hentet :D

24-01-2012
Minnie83
Minnie83

Rigtig god tur!

Det lyder helt klart som noget, jeg også kunne trænge til. Og jeg er ikke engang gravid eller har dine bekymringer, så du må da trænge noget så voldsomt til det. Husk bare at slappe af og nyd det! :)

23-01-2012
Lofl f
Lofl f

Det lyder intet mindre end fantastisk :O))

Rigtig god fornøjelse :)

22-01-2012
Expa
Expa
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...