Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Jeg synes, der mangler en kategori, der hedder "brok"

Jeg er da i hvert fald ikke den eneste, der indimellem lige vil brokke sig over et eller andet, som i virkeligheden ikke er særlig vigtigt, men som bare fylder og skal ud! Sådan har jeg det fx lige nu. Jeg har intet imod, at min mand går til fodbold (det gør han så ikke specielt fast mere, måske det er problemet), tværtimod synes jeg, at det er rigtigt godt for ham. Men det er så træls, at han ikke kan gå i flere dage efter uden at sige "av av" hele tiden - hver gang! Og det er altid mig, der skal tømme tasken med det våde håndklæde, for det glemmer han da hver gang! Sådan, nu har jeg det meget bedre! :) Det er nu også lidt synd for ham, han fik en bold i hovedet og har nu ondt i kæben, så det gør ondt, når han spiser.

22-01-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg vil gerne brokke mig over at vi ikke har set solen i 3-4 dage nu !!! Skide koldt over skyet ( 10 grader om natten og max 18-19 grader om dagen)

23-01-2012
schweizmor
schweizmor

vil brokke mig over jeg ikke kan sove... og nu er der grund 2 timer til vækkeuret ringer:-(

Grunden til jeg ik kan sove vil jeg også brokke mig over.. Jeg er snot forkølet, ondt i halsen og helt smadret, så jeg har sovet indtil kl 18 søndag... Så tror da pokker jeg ikke kan sove nu.

Men så ved jeg jo det bider sig i halen for så kan jeg ikke holde mig vågen indtil aften og så kører den onde cirkel med dårlig søvnrytme..

23-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Dét er da i den grad noget, man kan brokke sig over, Plums! Brok løs! :)

23-01-2012
Lofl f
Lofl f

Nyns, så vil jeg også brokke mig over, at det ikke er lykkedes for mig at gå i seng endnu. Det er simpelthen for dårligt og så træls! Øv altså! :)

22-01-2012
Lofl f
Lofl f

Haha! Ja, hvis han kun er hjemme i weekenden, og du træner om mandagen, så skal håndklædet jo godt nok ligge længe i tasken inden det bliver vasket! ;)

Men det er måske mere "av av, jeg kan knap nok vende mig i sengen, av" du hentyder til? :)

22-01-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...