Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Smerter og ondt i sindet..

Smerterne har mange ansigter.. Det er mor. Nogen gange er det far. Ofte er det Peter. Om natten er det Brian. Om dagen er det mine chefer.  De har gjort mig meget ondt! De har bestemt over mig så længe. De bestemmer hvem jeg er. de bestemmer hvad jeg gør. De bestemmer hvad jeg må. de bestemmer hvad jeg drømmer.  Nogen af dem gjorde det ikke med vilje. Nogen gjorde for at gøre mig ondt. andre vidste ikke bedre. andre igen havde aldrig lavet andet. Jeg kunne ikke stoppe det. Dengang. Nu mærker jeg at det gør ondt. meget ondt. det skal ud. ud af min krop. jeg ved ik hvordan. jeg råber. jeg skriger. jeg græder. Jeg siger det højt. Det gjorde ondt. Du gjorde mig ondt. Jeg leder efter mig selv. hvor er jeg. jeg kan ikke finde mig selv. hvem er jeg. er jeg nogen. kan jeg blive den jeg skal være. blir jeg aldrig nogen anden end den de har gjort mig til. Jeg tror noget. jeg tænker noget. jeg ønsker noget. Jeg ved noget. jeg kan noget. jeg vil noget. jeg gør noget. jeg blir til noget. helt af mig selv. jeg lærer hvordan. jeg finder mig. Jeg skal elske livet. glemme smerten. huske ansigterne. tilgive nogen og slutte fred med andre. ingenting blir som før. Jeg er stærkere nu. Jeg er mor. til mit barn og til mig selv. Jeg skal elske. trøste. guide. respektere. acceptere. skærme. vejlede. og tolere mit barn. og mig selv. Jeg er det råstof,som ånder og lever for at der skal blive en fremtid.

23-01-2012
MissRock
MissRock

Godt skrevet!

Det er også den drivkraft, der holder mig oppe i denne tid. Alene er du bestemt ikke.

23-01-2012
tulle97
tulle97

Tak! Det er rart at vide,at man ikke er helt alene. selv om jeg ikke ønsker for andre at ha sådan en tung bagage i rygsækken!

Ind i mellem kan man bare ha brug for at nogen ved det.. Ingen kan se hvor stormfuldt og oprørt et hav af følelser og uforløst smerte, der findes inden i mig.. 

Jeg ved,at jeg nok skal komme igennem det. Selvom jeg til tider ka få lyst til at lade mig synke ned,på havets dybeste bund.. Så er der et eller andet sted,dybt inde i mig, gemt en drivkraft af format. (udløst i små doser, fra den dag jeg blev mor)

23-01-2012
MissRock
MissRock

Jeg havde lige brug for at arbjde med tankerne. der skulle næsten være en kategori der hed noget med kaos i hovedet og kroppen..

23-01-2012
MissRock
MissRock
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...