En update fra mig.

Har som skrevet tidligere været ved lægen idag hvor jeg håbede på en sygemelding, men det ville hun ikke, jeg fik denne mulighedserklæring som jeg skulle lave i samarbejde med min arbejdsgiver. Jeg ringede til hende og sagde som det var og det eneste hun kunne sige var at jeg kunne gå ned i tid ellers kunne hun ikke hjælpe mig.:/ Det skal så siges at lægen sagde jeg havde en svær deppresion men alligevel ville hun ikke sygemelde mig da hun ikke mente det gavnede noget, jeg sad og græd og fortalte hende hvordan jeg havde det men følte ikke hun lyttede til mig. Og fik denne erklæring stukket i hånden. Får ingen støtte nogen steder fra, andet end jeg bare skal se at komme på arbejde igen også selvom jeg langt fra er klar til det. Føler lidt jeg bliver nød til at gøre hvad andre syntes er bedst selv om det bestemt ikke er det jeg føler for lige nu. Kan mærke jeg har fået det lidt bedre de par dage jeg har været hjemme og skal til en psykolog engang i næste uge. Og føler at det er vejen frem til et bedre liv for mig og min familie. Problemet er at min mand tænker mere økonomi end han tænker på hvordan jeg har det da han mener det er noget pjat og at jeg bare skal på arbejde igen. Åhhh ved snart ikke hvad jeg skal gøre, nu gik det lige den rigtige vej, men det er da godt nok vendt igen:((( Hjæææælp.

23-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Jeg fik lavet det skema hvor man skal krydse af og havde krydser i de 2 førtse rubrikker i næsten allesammen, og hun sammenlignede den med en jeg fik lavet sidste år hvor hun kunne se det ikke var blevet bedre, men stadig denne her måde skulle det blive på.:/

Har skiftet læge men det er først fra i næste uge, så venter også bare på at kan komme derned men det kan min chef ikke vente på med lægeerklæringen.

23-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Ajj, en klaphat af en læge. H*n skal da tage dig seriøs!!

Hun har mulighed for at udfylde et "depressionsskema", hvor hun kan se, om du er depressiv eller ej.

Hvis hun ikke "vil" lytte, så må du jo finde en anden læge :(

23-01-2012
tulle97
tulle97

Har selv fået den mulighedserklæring med som der skal skrives på, men hun mente ikke der var noget at skrive på den andet end jeg kunne gå ned i tid og det har vi ikke råd til.:/

23-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Signe: Har skiftet læge men det er først fra mandag og det kan min arbejdsgiver ikke vente på med hensyn til lægeerklæringen siger hun.

Men mener da man kan gå syg i 14 dage før de kan forlange sådan en har kun gået siden i onsdags.

23-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Det gør de ikke længere. Du skal sammen med din arbejdsgiver lave en Mulighedserklæring. Den vil du blive indkaldt til af din arbejdsgiver, når du har været sygemeldt i en vis rum tid.

Men tag en snak med din fagforening, om det ikke er korrekt :)

23-01-2012
tulle97
tulle97

Har fået en henvisning. Min mavefornemmelse siger mig jeg har brug for ro og få overskuddet tilbage herhjemme og samtidig gå til psykologen og motionere og tænke på mig selv.

Men får bare prygl alle steder fra føler jeg fordi jeg tænker lidt på mig selv(hvilket jeg aldrig har gjort, har altid sat andre før mig)

Og min arbejdsgiver beder om en lægeerklæring, men hvad skal jeg gøre når lægen ikke vil lave en???

23-01-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Følg du sin mavefornemmelse og bed lægen om en henvisning til psykolog med det vuns. Du har jo allerede taget det første skridt og erkendt, at du har brug for hjælp :)

23-01-2012
tulle97
tulle97
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...