Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvis man vil stoppe med p-piller

hvornår er det så, at man også skal beskytte sig på anden vis, hvis man ikke ønsker at blive gravid? De sidste 7 dage? Eller er det bare fra man har taget den sidste pille? Og dem, der med vilje svarer forkert, kan få lov til give børnebidrag hver måned samt massere mine graviditetsfødder mindst én gang i ugen! :)

23-01-2012
Lofl f
Lofl f

Hej Fletcher. Tak for dit svar. Det er dog kommet lidt sent, eftersom det er nogle uger siden nu, at jeg tog den sidste pille.

Vi valgte anden beskyttelse fra det tidspunkt, jeg havde taget den sidste pille.

19-02-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg havde godt nok pstav, men kunne forestille mig at det på dette område er nogenlunde det samme, der gik kun 14 dage fra den blev fjernet til undfangelsen. så brug hellere beskyttelse med det samme.

19-02-2012
Fletcher
Fletcher

ja, min mand synes også jeg skal have fornyet recepten. Det er åbenbart utroligt bekvemt for dem, at vi tager piller! :)

23-01-2012
Lofl f
Lofl f

Vium: Jeg er ikke specielt tryg ved at tage p-piller og har aldrig været det. Nu havde vi aftalt, at jeg skulle stoppe nu her og så bruge andet i 3 måneder inden vi skulle igang, så jeg kunne få styr på min cyklus. Babyplanerne er desværre på stand-by lige nu, men havde set frem til at slippe for pillerne. Så nu stopper jeg! Men det kunne være, at jeg skulle starte igen bare en enkelt måned, når jeg skal være gravid. Det lyder som om, at oddsene er gode der! :)

23-01-2012
Lofl f
Lofl f

Okay, tusind tak for svar!

23-01-2012
Lofl f
Lofl f

Altså så snart jeg har taget den sidste pille? Tak for svar! :)

23-01-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...