Nogle ting er bare mere trælse end andre..

Og børneeksem er bestemt en af dem!!! Vores søn på lige knap 2 år, er hårdt ramt pt af det og det er desværre i ansigtet.. Han ser farlig ud! Han har før haft det men slet ikke i så "svær" grad som nu, heldigvis er det ikke noget han virker til irriterer ham, men det er jo bare slet ikke pænt.. Har en mistanke om det er et eller andet fødevare der udløser det, for fra fredag til lørdag var han hos min far (sammen med hans søskende) og fredag var der kun lidt rødme, men lørdag da han kom hjem var han helt rødspættet, værst i den ene side hvor det går lige under øjet og op på næseryggen... Har noget creme som lægen har ordineret som jeg smører ham med morgen og aften nu her hvor det er slemt, men er bare så ked af mit smukke barn skal "skæmmes" af sådan noget udslæt og mange tror det er alt muligt andet... Øv..   Andre med børn som også har børneeksem??

23-01-2012
nettenus21
nettenus21

Oscars_mor:
Vi har kun en af lægerne fra eget lægehus med inde over og det er ham som har ordineret cremen (som vist hedder det som du skriver om, det ligger på badeværelset så gider ikke lige lette mig og kigge) og ikke mere er der gjort ved det..

Jeg har overvejet at kontakte lægen og få dem til lige at se det, men på den anden side så vil jeg heller ikke, fordi jeg ved de intet kan gøre og vi har jo fået noget creme..

Jeg ville rigtig gerne have ham testet for evt fødevareallergi, men vores læge vil ikke gøre noget ved det nu, hvis jeg foreslog det eller luftede mine tanker omkring det..
Ja, jeg ved godt der var frostvejr, men han har ikke sovet ude siden onsdag og er ret sikker på han heller ikke har været ret meget ude hos min far...

Min mand og jeg snakkede også om, efter juleferien at han var begyndt at få udslæt igen da han var startet i dagpleje, vi snakkede så om mælk, da ingen af vores unger rigtig drikker det her hjemme, og da han kom tilbage i dagpleje efter juleferien var der kun lidt rødme på kinderne, men efter dagplejestart begyndte der at komme knopper igen, ikke mange men lidt..

Så det er en af grundene til vi tror det er noget med fødevarer...

C boye: Silas havde i starten også kun lidt i "anfald" og det var på ryggen-benene og i ble området (ballerne) i starten, men nu har det så åbenbart flyttet sig til ansigtet og er bare grimt, ikke fordi der er sår eller noget, men han ligner lidt en med skoldkopper, hvilket dagplejen også længe har troet det var..

Lofl f det kan jeg sandelig godt forstå..
Forbander også mit astma/allergi, at de to mindste har arvet nogle af de elendige ting noget sådan kan være skyld i...

23-01-2012
nettenus21
nettenus21
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...