Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

øww, en jeg arbejder sammen med er x med min kæreste...

da vi var til kaffe på fredag sad jeg og 2 andre snakkede om et eller andet kæresteting.. jeg nævner som navnet på min kæreste og snakker videre, hvor den ene hurtig spørger om hans efternavn, og jeg svarer.. så spørger hun om han har mellemnavn x, jeg svarer ja det er har han.. Hun svarer så, "det er min x-kæreste, vi var kærester for 10år siden og varede 3mdr" vi grinede ad det og snakkede videre.. MEN efter pausen begyndte hun at spørge rigtig meget ind til min kæreste og kom hele tiden over til mig at snakke om ham.. idag var samme problem, hun har fulgt mig hele dagen spurgt ind til min kæreste, hvordan vores familje liv funger osv.. Hun ved dato hvornår de kom sammen og gik fra hinanden, og hvor ked hun var at det sluttede (hun er gift, har 2 børn og hus) hun syns jeg er intresseret  i hvordan han var i deres forhold og hvordan det gik.. Det skal lige sige at min kæreste havde store problemer når de var sammen, nogle år før og efter og er kommet godt udaf det idag... Men jeg syns at det er lidt træls, sådan som hun "kommer efter mig" nu og spørger mest ind til kæresten... Jeg syns ikke det kommer hende ved hvordan han fungere og vi har det og at hun kommer ind og spørger om vores mere eller mindre privat liv. Vil også have at jeg spørger min kæreste om hende og hvordan han havde det med hende (hvilket jeg er ligeglad med) Hvordan ville I have det om en eks hos jeres mand spurgte jer sådan noget? Eller er dig som er helt gal på den, da jeg syns det er træl og at det ikke rager hende en dyt?

23-01-2012
laksepige
laksepige

ja det ville være en fin ide at spørge ind til hendes liv også..

mellem, ja jeg syns det er over min grænse og et mærkelig ting at ønske at jeg skal spørge min kæreste om hende og deres tid..

23-01-2012
laksepige
laksepige

Mellem har faktisk fat i noget der.....Det ville også være min taktik - spørge ind til private ting hos hende og hendes kæreste, så hun mærker sin grænse blive overskredet.

23-01-2012
tulle97
tulle97

så må jeg nok prøve sige det direkte til hende..

hun har ikke fået noget rigtigt svar fra mig om ham eller vores privat liv.. bortsøt fra at han har fået det meget godt siden vi fandt sammen..

 

kan godt være, hun er nysgerrig, men jeg syns bare det ikke kommer hende ved

23-01-2012
laksepige
laksepige
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...