Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Må hun spørge om det?

Min afd.spl spurgte i dag om vi kunne afholde 3 mdrs samtale imorgen og evaluere på den introduktion jeg har været igennem på mit nye job og hvad jeg mangler at blive oplært i osv. Hvilket jo er fint nok. Min veninde, der fik den stilling vi begge var til samtale omkring i fredags, arbejder på børneafd (jeg arbejder på børneambulatoriet) og har således samme afd.spl som mig. Jeg spurgte så i dag min veninde om hun havde fået sagt op. Det havde hun lige præcis gjort i dag. Nu tænker jeg jo så at grunden til at den 3 mdrs samtale skal foregå imorgen måske ikke er helt tilfældig. Jeg lagde ved jobsamtalen til min nuværende stilling ikke skjul på at jeg gerne vil være shpl (ellers havde jeg jo ikke taget uddannelsen), men sagde at jeg jo ikke vidste hvornår det kunne blive muligt, men at jeg gerne ville arbejde med børn i mellemtiden. Må min afd.spl spørge om jeg søger andet arbejde??  

23-01-2012
Muster
Muster

jeg er nok lidt paranoid, men jeg ville lidt blive bange for, at en af dem, du skal til jobsamtale med er en gammel studiekammerat til din nuværende chef og dermed har fortalt hende, at en af hendes har ansøgt. Altså sådan ville jeg have det, hvis jeg var i din situatioen, selv om sandsynligheden jo er ret lille.

Men jeg er enig med de andre i, at du skal forberede et svar i fald spørgsmålet kommer.

23-01-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg ER rigtig glad for mit job, men vil jo allerhelst arbejde som shpl. Og jeg er lidt bange for at hvis de helt konkret ved at jeg søger shpl stillinger, at jeg så vil blive hægtet af "videns-vognen" og blive afskåret fra at deltage i undervisning osv. For som sagt kan der jo gå lang tid før jeg får et job som shpl.

23-01-2012
Muster
Muster

Tja, det var også min tanke, men  man ved jo aldrig.......

Selvom der er ting, som er private, afholder det ikke arbejdsgiverne fra at spørge - heller ikke om det med børn. Men hellere være forberedt på, at det er en mulighed end at blive taget med en vis ting nede og måske tænke på et afledende svar :/

23-01-2012
tulle97
tulle97

Det er jo heller ikke til at vide om jeg får et job som shpl på torsdag eller til næste år. Og hvis der går lang tid inden jeg får et job som shpl, har jeg ikke lyst til at de skal vide at jeg aktivt søger job andre steder.

23-01-2012
Muster
Muster

Tror ikke at hun kan hjælpe mig med at få en stilling som sundhedsplejerske ;o) Men har det jo lidt underligt med at jeg skal til jobsamtale på torsdag...

23-01-2012
Muster
Muster
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...