Opereres imorgen

Så er det imorgen, den store skal opereres. Så ingen morgenmad i morgen! Pyh, jeg er spændt, nervøs, osv. Og så skal jeg være den voksne og stærke, selvom jeg mest af alt har lyst til - i hvert fald en gang imellem - at krybe i fosterstilling under dynen. Fik luft - tak. Vil nu gå offline et par dage for at koncentrere mig 100% om min lille skat..

23-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Hun havde fået galdesten og gulsot. Det viste sig at galdeblæren var så ødelagt af betændelse, at den gik i stykker under operationen. Så ingen tvivl om at hun har haft rigtig ondt! Stakkels lille pus!
Heldigvis er de dygtige på Rigshospitalet og hun har det godt nu, bortset fra naturligvis smerter i operationssårene. Men det forsvinder jo (og Panodil tager smerterne).

Og ak ja, tænk om jeg kunne få et barn, der vil sove igennem før 3-årsalderen! Hvor skønt!
:-)

28-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Tihi..

I nat passede det med at jeg alligevel skulle tisse, da vækkeuret ringede. Og det samme i morges. Så det er måske ikke så slemt..

Men det er da egentlig trist at man ikke kan få hele nætters søvn inden man ved at det bare er SLUT!

28-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Så er vi hjemme igen og operationen gik helt godt :-)

Er lidt meget træt lige nu. Skal give hende medicin hver 6. time. Har derfor besluttet mig for at holde mig vågen til når næste dosis skal gives kl ca. 00.30. Ville helst sove..

Gaaab!

27-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Dét håber jeg også!

Er (som sædvanlig) vågnet kl. 4 her til morgen. ALT for tidligt, hvis man skal holde sig frisk resten af dagen.

Hun ligger nu og sover så sødt. Om ikke så længe skal jeg vække hende, smide hende i brusebad og give hende det sidste at drikke, inden det er forbudt.

Hun selv tager det heldigvis temmelig godt.

24-01-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...