Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Allevo eller Nupo

Jeg skal i den grad tabe mig. Vægten har stille og roligt sneget sig på den forkerte side af 100kg :( Nu er mit spørgsmål så om nogen herinde har prøvet det nye produkt Allevo? Og nogen der har prøvet Nupo?  Jeg vil bruge det som en kickstart, samtidig med en omlægning af kost og mere motion.

25-01-2012
Perlemus1
Perlemus1

Jeg har også prøvet Nupo, næsten alle deres produkter.. Fy føj..

- Kan klart anbefale Allevo og Nutrilett. Det smager så meget bedre.. Især deres bar og færdigblandet juicebrikker.. Det smager af det rene slik.. :) Mums..

Bruger både pulver og juicebrikker samt bar fra Allevo ( Men de har desværre ikke fået supper hjem til DK endnu ) - Så der køber jeg en tomat suppe fra Nutrilett.. Lækkert!

Ps. Nutrilett chokolade crunch bar, smager fantastisk! :D

26-01-2012
BetinaBentzen
BetinaBentzen

Schweizmor: Tak for skulderklappet....

Jeg vil også kun bruge det som kickstart og ikke til alle måltider, da min mening også er at en kostomlægning er det bedste og det vil jeg også gøre samtidig med.

Jeg tror også man tager det hele på igen hvis man udelukkende bruger et slankeprodukt til vægttabet.

26-01-2012
Perlemus1
Perlemus1

Generelt tror jeg ikke paa at fx NUPO er den rigtige vej frem. Jo man vil tabe sig hurtigt, men generelt handler det jo om at laegge sit liv om, maaden man spiser, hvad man spiser, hvor tit man spiser og hvor meget motion man dyrker.

Naar dte er sagt, kan jeg godt foelge at starte op paa det, men saa skal det kun vaere for at faa et "kickstart", for elelrs tror jeg at man vil tage alle kiloene paa igen, naar man stopper med fx NUPO.

Sejt at du vil goere noget ved din vaegt, det skal du have et kaempe skulderklap for :O) Go for it, er sikker paa dte vil lykkes :)

26-01-2012
schweizmor
schweizmor

Tak for svar.

Er der andre der har erfaring med ovennævnte produkter?

25-01-2012
Perlemus1
Perlemus1

Det er jo meget med smag og behag - aner ikke hvordan Allevo smager, men jeg har vænnet mig til Nupos cacao ;o) De fåes jo også i en del smagsvarianter :o)

25-01-2012
Myklemyr
Myklemyr

Tror princippet er det samme - der er flere varianter af Nupo, de er alle Low Calorie Diet, hvilket er hele essensen *SS*

Man kan vel sige, at Nupo er gammelkendt og afprøvet :o)

Jeg bruger selv Nupo i perioder, og spiser så frugt, grønt og en lille portion alm. aftensmad. Jeg kan ikke leve af Nupo - men jeg har så heller ikke vejet så meget for meget (ikke ondt ment!!). Jeg tør godt sige Go for it til Nupo - det kan med fordel betale sig at undersøge priserne på hhv. nubox og workoutshop, de har dem ofte på bud *SS*

Held og lykke med projektet, og husk, at selv om falder i, så gør det ikke noget, en ny dag starter imorgen *SS*

25-01-2012
Myklemyr
Myklemyr

Ok. Hvordan er forskellen i smag?

Har prøvet Nupo for nogle år siden og kunne bestemt ikke lide det.

25-01-2012
Perlemus1
Perlemus1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...