Legoland?

Hej piger. Vil en på 2 år "få noget ud af" en tur til Legoland, eller er det lige tidligt nok? Vi taler om sommerferie og vil rigtig gerne give vores datter nogle oplevelser. Vi tænker en tur til Jylland. Er her nogen fra Jylland der kan anbefale oplevelser?

26-01-2012
Pumba66
Pumba66

Tusind tak for alle Jeres input - og listen fra Frufangenummer som er printet ud !!!

Rigtig god weekend :o)

27-01-2012
Pumba66
Pumba66

En veninde inviterede mig og min datter med i efterårsferien da min datter var godt 2½. Det var gratis for min datter da hun var under 3 og veninden havde fribillet til mig, så selvfølgelig skulle vi med.

 Jeg er nu glad for vi ikke skulle betale! Der var rigtig mange mennesker og det var svært og trættende for min datter at stå i kø. Da vi kom hjem spurgte jeg hende hvad der var sjovest og det var rutchebanen på legepladsen! Så jeg synes det er for tidligt for hende at være i Legoland.

Hvis i tager afsted vil jeg anbefale at i vælger en dag hvor der ikke er så mange mennesker, hvis det er muligt i sommerperioden! jeg ville hellere vælge noget mere simpelt og noget gratis! Og noget hvor det ikke gøre noget at man tager hjem hvis barnet bliver træt  :-)

26-01-2012
14122008
14122008
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...