magtesløs og grædefærdig

nok mest fordi jeg selv lige nu er fyldt med snot og intet energi besidder. Men hvor bliver jeg bare træt træt og træt af det hele Jeg springer ud til postkassen hver dag i håb om der snart er en indkaldese til gastroskopi så vi kan komme videre med vores, ikke mindst min datters, liv. Men atter engang skuffet idag. Ingenting fra Skejby, kun et brev fra horsens med en tid i diabetesambulatoriet. Det er så fint nok, men det tvivlede jeg heller ikke på kom. Så var der brev fra kommunen... jaaah måske en afgørelse på TA, medicinbevilling og merudgifter... Argghhhh NEJ det var ansøgningsskema hertil....... Jamen hva f..... De har jo fået et ansøgningsbrev fra skejby sygehus for 4 uger siden med alle oplysninger de skal bruge.. Næææ jeg skal så lige side og udfylde det hele EN GANG TIL... nøjagtigt det de kan læse i brevet fra skejby, jeg skal såmænd bare side og skrive brevet af..... HVORFOR?? og det har så taget kommunen 4 uger at sende et ansøgningsskema, de iøvrigt har fået oplysningerne til, og så skriver de at der er en behandlingstid på op til 8 uger...... Hva skal jeg så ligesom gøre med hensyn til orlov?? kan jo ligesom ikke lige sætte min datters sygdom på stand by indtil de har fedtet sig færdig med deres behandling af sagen. Det var sådan lige dråben der fik bægeret til at flyde over idag. Jeg er så medtaget af forkølelsen at jeg ikke kan stå oprejst mere end 2-5 minutter ad gangen.... Kunne jeg da så bare komme til hægterne igen så jeg kunne brøle af nogen så de kunne få fingeren ud, men der kommer kun et lille hæs hvisk ud at min mund....

26-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

go idé Lofl :-) Godt der er LAAAAngt til naboer :-D

 

26-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Dygtiii' Aricana - du, om nogle, burde vide, hvad det skrevne kan gøre ved folk. Det er den der læser, som forholder sig til ting. Jeg forholder mig til ??? og de andre spørgsmå. Du forholder dig til det du er bedst til. At klappe med. Hvis du ikke ser spørgsmål og -tegn, så betyder det jo bare, at du er superdygtig til at ignorere tydelige tegn, så at sige :O)

26-01-2012
pendul
pendul

præcis aricana

 

26-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Jeg tror langt de fleste læser mine indlæg som frusrationsindlæg og ikke indlæg der kræver et SVAR.

Du kan åbenbart, trods jeg siger det ikke ligenu er fremtiden problemer jeg efterlyser, forstå dette. Sjovt nok så kan alle de andre sgatens forstå dette......

 

Slut herfra- har sgu nok bekymringer lige nu!!!

26-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

når du stiller spørgsmål, forventer du så ikke svar? Eller er det bare medlidenhed du vil ha'? Du var jo netop glad for mine ærlige svar om disse fucking lorte sygdomme, og ikke alt det dér "det skal nok gå"-agtige. For det går ikke som man vil ha' det!

Og du stiller spørgsmål i dit indlæg. Du ved, at det skrevne kan misforstås, men ??? giver måske en smule anledning til at give svar...?
 

Så kan du da ikke forvente, at man blot klapper med og skælder sagsbehandleren, der blot gør sit arbejde, ud, fordi du synes, at behandlingstiden er for lang. Det er jo ikke fair, at fordi DU ikke får tingene udredt inden for en uge, så er det hele bare for dumt.

26-01-2012
pendul
pendul

og hvis jeg skriver herinde igen om 1 år, er der så nogen der dør af det?

 

Eller jeg Må måske ikke ytre mine frustrationer herinde??

26-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Pendul: Det er om 1 ÅR... din søster har også skrevet NØJAGTIG det samme til mig i private beskedet på facebook. Men det ved du jo sikkert at hun har.

Kan ikke forstå jeg ikke må komme med min frustrationer herinde UDEN at det skal tolkes som jeg kræver SVAR på mine problemer.

Og jeg HAR ikke brug for at vide hvilke problemer jeg har OM 1 ÅR... til den tid har jeg sikkert en hel del mere overskud fordi der er en hel del ting der ER afklaret og ingen influenza der gør tingene lidt mere uoverskuelige.

26-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Skrev det skam også bare for at forberede dig, så du ikke skal spørge herinde om 1 år om det kan passe...

26-01-2012
pendul
pendul

Hej.

 

Vil blot lige gøre opmærksom på at det er fra den dag kommunen modtager ansøgningen på merudgifter, at det gælder. Hvis det bliver bevilliget! Det er en ringe trøst oveni det hele, men så får man dem med tilbagevirkende kraft. Men kommunerne er og bliver langsomme!!

Held og lykke med det!

26-01-2012
Bisse2010
Bisse2010

pendul: ligenu gider jeg ikke bekymre mig om hvad jeg skal NÆSTE år..

26-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Ja, velkommen til anaøgningshelvede!! Men kommunen skal ha' det på et bestemt skema som skal ligge på sagen. Alt er i skemaer og rammer og det kan der ikke rykkes ved... Og bare vent til du bliver spade af at skulle søge om tilskud HVERT år til trods for det er kroniske sygdomme vi har med at gøre her. Det er til at lukke op og sk*** i!!

26-01-2012
pendul
pendul

Ja, Aricana har ret, hvor ville det være godt hvis man kunne blive støttet og guidet gennem sådanne sager af en person der kunne hjælpe med det. Sådan virkede det også som om det var fra sygehusets side.

Vi havde samtale med en socialrådgiver, som fortalte hvad der kunne søges og under hvilke §. Socialrådgiveren har sammen med lægen skrevet brevet til kommunen, så socialrådgiveren har sørget for at alle de nødvendige oplysninger var med i brevet og lægen har svaret lægefagligt på disse ting.

Derfor er det også bare SÅ pisse irriterende at kommunen alligevel sender et ansøgningsskema ud til os, når lægen og socialrådgiveren fra skejby netop HAR svaret på det hele for at skåne os.

 

26-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Bibi: jeg behøver ikke tage sorgerne på forskud lige nu..... Lad mig lige kæmpe med de problemer vi HAR LIGE NU.

Det er først om 1 år der skal søges igen. DET behøver jeg ikke bekymre mig om NU...... arghhhh

26-01-2012
heidibuhl
heidibuhl

Bibi: hvorfor opretter du dig ikke herinde så vi kan kommunikere samlet i trådene herinde?

Jeg foretrækker at holde private beskeder på facebook med mine venner.

Ved godt du mener det i god mening, forstår bare ikke hvorfor du ikke svarer herinde istedet.

26-01-2012
heidibuhl
heidibuhl
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...